Lavinyaa8 Cuccul baş ağrısı ve bacak ağrısı ile başım dertte iki gündür kasıklarim da da baskı hissediyorum
Kubrakck2222 Cuccul kasık ağrıları, yataktan kalktığımda yer çekimine yenik düşen göbeğim ve ağrısı, bacak krampları, gaz sancıları eşliğinde geçiyor… ama çok şükür halimize Allah beterinden saklasın bebeğimiz iyi olsun❤️
Mutluanme670 Bulantıyla geçen günlerimi geride bıraktım şuan çok şükür rahat bi dönemdeyim yarın kontrolüm var cinsiyet kesinleşecek ama bi önceki kontrolümde erkek tahmin etti doktorumuz o yüzden farklı bir sonuç beklemiyorum 🌸
Mutluanme670 Snglhfs hayır sadece 12.haftada tahmin dedi ayrıntılı ultrasonda daha belli olur kesinleşir dedi ayrıntılı muayene olamadım o yüzden eğer gösterirse yarın belli olur diye düşünüyorum
2Meyve- Cuccul çok kötü bir durum iştahsızlık , vurmasın zaten boşver yiyin ya . Ben çok özledim doyasıya yemeyi . 😔
glsh25 Baş ağrısıyla uyudum gece baş ağrısıyla uyandım gaz problemi yaşıyorum çok her gün farklı şeyler oluyor gerçekten ama büyüdüğünü bilmek hissetmek güzel ☺️
Burdem Cuccul bulantı, tansiyon dusuklugu, baş ağrısı, yorgunluk, halsizlik bu haftaya kadar bu kadar şikayetim yoktu hamile olduğumu yeni yeni anlıyorum resmen
Burdem Cuccul evet herkesin farklı geçiyor annelik boyle birsey demekki yapacak bisey yok onlar saglikli olsun da😍 Allah hayirlisiyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kavuşalım bir an önce bebislerimize 🤲☺️