Tiiffany Ben hiç hissetmiyorumda ne agrı sızı hiç bişey yok. Yada 3. Gebeliiğin verdiği rahatlıktayim 🤣
Kucukcicek61 Benimde ikinci gebeliğim. 5 haftalık suan ama ben tedaviyle olduğu icin yine biraz heyecanını yaşıyorum 😍 kasiklarda agri vs cok oluyor hele bugün biraz midem bulandı yanı unutsamda hatırlatıyor kendini 🤣
Aselnisa_16 Tiiffany bende öyle diyordum bu ikinci hamileliğim heralde bunda rahat olacağım diyordum taakii düne kadar başladı kusmalar bulantılar 😔😔öyle zorluyor ki hemde iki gündür mahvoldum resmen şuan 6+5 deyim
Prlmrynil Tiiffany ben de 3.ye hamileyim diğer hamileliklerinizle aynı mı belirtiler ben bugün 6 haftalık oldum bugün başladı bulantılar baş dönmeleri
Tiiffany Prlmrynil İlk gebeliğimde hiç bişi anlamadım cok rahat geçti. İkinci gebeliğimde karın agrım cok olurdu. Genel olarak kusmalarım hiç olmadı. Bu gebeliğimde daha rahatım sanki 😌
zaxu 12+0 dayım doktora gittiğim günler dışında hiçbir şey hissetmiyorum 🙈 hareketlerini hissetmeye başlayınca gelir inşallah bir hisler bişiler 😂
Srapemre Valla benim de 2. Gebeliğin 8+4 deyiz şimdilik bir sorunum yok şükür 🤣🤣 2. Gebelik olanlar cinayetleriniz neler