Bkmcnkr Birmelekgibi benim oldu dişçiye gittim dolgu yaptırdım. Doktorum bir sakıncası olmadığını söyledi
TeacherrMom Birmelekgibi daha bir gün önce kurtuldum ağrıdan ama ne çektim ben bilirim. Dişim sürekli apse yapıyo 1. Trimester de olduğum için işlem yapılamıyor iki haftaya bir apse yeniliyor mecbur sürekli antibiyotik kullandım dayanolacacak bir ağrı değildi çünkü. Eğer 3-6 ay arasındaysaniz dolgu çekim vs yapıyorlar ama diğer aylarda hiç birşey yapmıyorlar
Nz27 Birmelekgibi vala cnm bende cok cekiyorım 20 lik çürümüş baya agrıdan duramıyorduö gittşn dişciye son aylarım diye işleme almadı doktorumu aramamı istedi hatta o an aradım ve kndi doktorumda onay vermedi çekilmesi icn son ay riskli olur yapmayalım dayan biraz agrı kesici ve antibiyotikle iki doktor arasında konustu uygun olan ilacları yazdılar cok kötü olursam hafta da bir kuvvetli bi igne yapılıcak şükür şişi indi şimdlik
Bkmcnkr Birmelekgibi şuan çürük var ve yaptırmazsanız Allah korusun iltihaplı bir duruma dönmesi halinde hamilelik sürecinde antibiyotik kullanamadığımız için daha ağrılı, sancılı bir süreç yaşanabilir. Bu sebeple doktorum asla ihmal etme hemen yaptır demişti. Tabi yine siz bilirsiniz ☺️
Birmelekgibi Bkmcnkr suan o haldeyim zaten apse oluştu bu gidişle cektiricem çok acıyor mu hissediyormusunuz sonrasında
TeacherrMom Bkmcnkr gebelikte antibiyotik kullanabilirsiniz hamilelerin de kullanabileceği antibiyotikler vardır
_edakrsu22 Birmelekgibi hayir uyusturuyor zaten doktor diyor acı hissedersen elini kaldır hamile olduğumuz için daha hassas yaklasiyorlar 2 saniye sürdü çekmesi
Ydnyesim 24 haftalk hamileyim largopen ve parol kullandım doktorumun önerisi ile üç gündür çok ıyıyım agrı vs yok doktorunuzla görüşün alın bu ilacı ıyı gelıyor hamıleler ıcın antibiyotik b grubunda olduğundan ıcebılıyorsunız
zeynepaylaipek Kızlar kanal tedavisi yaptıran var mı. Benimde disime kanal dendi randevu buldum gidicem yapar mı acaba disime kanal yaptiracaktim hamile olduğumu öğrendim yaptiramadim şimdi tekrar ağrısı başladı tadım yok hiç 23 haftalık hamileyim
BetulDrc_1 10 adet karanfili ve tatlı kaşığı Kekik kaynatıp soğuyunca gargara yapın Dişci arkadaşım söylemişti bana çok iyi gelmişti geçmiş olsun 💐
TeacherrMom Birmelekgibi tam benm de 4. Haftadan beri apse oluyor sürekli ama çekim dolgu vs genelde yapmıyorlar ama antibiyotik veriyorlar ben kullandım maalesef