Sinemkaan Kızlar doğumda kaç kilo gitti Sonrasında nasıl kilo verdinz ne kadar süre de Hamilelikte kullandınız vitaminlere devam ettinizmi Kusura bakmayın sürekli bu postu açıyorum Ama 16kilo aldm 106kiloyum Psikolojim bozuldu
Bayancorek Sinemkaan Kan ve d vitaminine devam ediyorum. Doktorum da sağlık ocağındaki ebem de öyle uygun gördü. 53 le hamile kalmıştım doğumda yaklaşık 8 kilo gitti, sonrasında ise bir haftada 5 kilo gitti şuan sadece 3 kilo fazlam var. 🌸🙏🏼
misirveannesi Sinemkaan ben ilk gebeliğimde 68 ile hamile kalmsıtım. Doğuma 86 ile girdim 18 kg aldım doğumdan cıktım 81 kiloydm bebek 3100 kg doğmuştu. Ödem şiş vs derken 1 ay sonrası 79a düştüm ama bebek doğduktan sonra aman süt olsun diye kendim ve çevrem baskısıyla bolbol tatlı vs yedim. Bir de gerçekten emzirirken cok acıkıyorsun 85e geri cıktım. Bebeğim 6 aylık olup ek gıdaya geçince emzirme azaldı cok sıkı diyete girdim 2 ayda 11 kg verdim 74 e düştüm. Sonra diyete devam edicektim ki bebeğim 9 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim. Yani şuan 74 kg ile 2. Ye hamile kaldım. Asla ilk hamileliğimde yaptıgım hatayı yapmicam. Kim ne derse desin çok zayıf vücut yapısı narin olan insanlar dışında bizim gibi balık etli kilo al almaya meyimli insanlar doğum sonrası gerçekten zor kilo veriyor. Bir de benim gibi sezeryan yaptıysa yani… sana tavsiyem doğumda 7-8 kg gidicektir sonrasında benim yaptıgım hatayı yapıp süt olsun diye salak saçma beslenme. Bol su iç protein ağırlıklı beslen. Yoksa alıp başını gidiyor kilo
mikaa 63 le hamile kaldim ilk gebeligimde 66 kiloyla doguma girdim , dogumdan sonra eskisinden daha zayiftim 57-58 kiloya dusmusum. Suan ikinci gebelik 60 la hamile kaldim 31 hafta olduk 65 kiloyum
mikaa Sinemkaan normalde de yiyip yiyp kilo almayan tayfadanim 🤣 hamilelikte te aynisi oluyor , kilo almanin aksine hamileyken sadece karnim fazla buyuyor , kendim zayifliyorum
izobellaaa-_- 63 kilo. İle hamile kaldım 80 ile doğum yaptım sabah 5 kilo vermişim tartıldım 8 gün olacak doğum yapalı allahtan boyum uzun kimse aldığımı anlamıyor 😀🤦🏻♀️