GECEDEN hafif hafif başlayan sancılarıla sabahladım amma az az geliyordu belimden kasıklarıma vuruyordu Sıcak suyla duş aldım Normal doğumu kolaylaştıran egzersizler yaptım hemen hastaneye gittmedim akşam 17:50 hastaneye gitmeye karar verdik artık sancılarımın daha çok geldiğini hiss etim iyi ki de gitmişim ebem Altan muayene etti sıfır açıklığım olduğunu söyledi amma sancılarım başlamışdı bir terslik olduğunu anlamışdı çocuğun kalb atışlarına baktı normal olduğunu fakat normal doğum olmayacağına söyledi Hemen ameliyat haneyi hazırladılar beni apar topar sezeryana aldılar kordon boynuna dolanmışdı bebeğimin 🥺 doktorum orda bana söyledi ben anlamışdım bir terslik olduğunu yoksa suni sancıda vere bilirdik riske atmağa deymez dedi bana iyi ki de Sezeryan olmuşum o kadar iyi doktor ki kim bilirdi normal doğum olsaydı neler olurdu🙏 19:15 de girdim 19:30 oğlumu kucağıma aldım çok şükür ALLAH’IMA sağ salim kuçağıma aldım şimdi 12 günlük olduk.. 🥰💙 Rabbim isteyen her kese versin hamile anneleride bir avazda kurtarsın amin İNŞALLAH 🤗🤗 benimde doğum hikayem böyle.❤️