Petek98 Sürekli uykumak , ağırlık normal mi ya? Son ayda uyunmuyor benim bildiğim ağırlıktan ama bana her dk uyku isteği geliyor Birde mide bulantım mevcut🥴
Prensesmelek Petek98 bende 34 deyım gun ıcerisinde sureklı uyuyorm ve bu aralar mıde bulantısı bendede oluyor normal sanırım
Azra41 Petek98 32+5 bende ara ara çok uyuyorum valla 😳 bı sıkıntı yoktur bence ya benim de sağ kolum çok ağrıyor üstüne yatmaktan 🥺
Sinemkaan Petek98 ben normalde hiç uyumazdım 35.nci hafta itibariyle gündüz 3saat kadar uyuyorum Sürekli uyku isteği geliyor
Melismelo Ben geceleri uyuyamadığım icin gündüzleri uyuyorum sürekli🙄 son uykularımız kızlar boşverin uyuyun😁 39+3 oldum bende
zhrachangr Petek98 ay ne güzel ya ben 35+3 teyim yaklaşık 15-20 gündür zerre uyku uyuyamıyorum hele geceleri tuvalet sıklıgı ve dönerken çok sorun yaşadıgım için uykularım hep bölünüyor 😓
Petek98 zhrachangr geceleri wc den dolayı bende sürekli ayaktayım ama iki gündür rekor kırıyorum uyuyarak 😛
1995_ Petek98 valla bende de durumlar aynı sabah kızımi okula gönderiyorum bı yatıyorum öğlen kalkıyorum kahvaltı yapıyorum tekli koltuguma oturuyorum bütün gün ordayım. Hiç halim yok valla gece bebiş durmuyor gündüzde benim Halim yok 🙄🥴
Petek98 1995_ aynı bende öyle, eşimi yolcu ediyorum öğlen de kalkıyorum birşeyler atistiriyorum yine uyuyorum, yatağım hiç kapanmıyor resmen
1995_ Petek98 bı yanım hemen geçsin diyo bugunler bı yanımda sabret diyo ama hiç geçmiyor sanki vakitler
Defne_momm Petek98 bende 35. Haftamdayim geceleri cingöz recai gibi geziyorum evin içinde sabaha karşı yatıp öğlen uyanıyorum 😁