Mrvcvn Laleet canım surp pirgic yazınca genelde Zeytinburnu dışında yaşayanlar ve daha önce bu hastaneyi duymayanlar bilmez değişik bir. adı var yanına ermeni hastanesi de yazsaydın keşke belki öyle daha anlaşılır olurdu tabi ben Zeytinburnu ndaki bu hastaneyi biliyorum başka yerde varmı bilmem ama ben oraya gitmedigim içinde fiyatlarla ilgili bir fikrim yok
Laleet Sanırım bu forumda cevap alabilmek için sorulan sorunun kaynanayla ya da cinsellikle ilgisi olması gerekiyor??? Ben gerçekten anlayamıyorum.
deletedmom11 Laleet ne aLakası war surp mu ne anLamadm gerçi ne oLduğunu ondan yazmadım çıkıyordm iknci yazınızı gördm anlamadığm we biLmedğm postLara yanıt wermiyorm ben kendimce demekki bilen olmadı yanıtı yok postunuzun
Laleet deletedmom11 ben bilmeyen biri üzerine ikinci yazıyı yazmadım. Takdir edersiniz ki forumda özendirici ya da kötüleyici konular haricinde gerçekten cevaba ihtiyacı olan insanlar birçok kere cevap alamıyorlar. Sözüm size değildi, yanlış anlaşıldıysam da affola 🙏🌺
deletedmom11 Laleet ben çözemiyorum ya böyle dertLeniyoLar sonra bi bakıyorm herkes o saçma postLarda hemen hemen çok şeyde tecrübeLiydm we gördükçe yanıtlıyodum herkes acil postu açıyo acil deyince bakıyosun boş şeyler ama böylede herkesi zan aLtında bırakmış oLuyosunuz gereksiz yani bende artk aciL oLanLara biLe bakmak istemiyorum
Laleet Mrvcvn evet 😌 Ağavni hanıma gidiyorum ama her seferinde heyecandan Doğum ücretini sormayı unutuyorum 🙈
Lavin Zorunlu sezeryan 1700, isteğe bağlı sezeryan 2200. Diyorlar canım hastaneyi aradim yakın yerde oturuyorum 10 dk yol istersen yarn ara konus onlar daha güzel bilgi verirler
Lavin Laleet rica ederim ama cok guzel bir hastane diyorlar orası için doğumu bilmiyorum ama göz polikinliginde muhtesemler