Sinemkaan Ben 36haftalik gebeyim göğsüm çok yumuşak sütüm yokmu acaba sizin doğumdan sonra hemen geldimi
Htc3866 Sinemkaan benim dört gün sonra geldi arkadaşımın bir ay sonra geldi önemli olan pes etmeden denemek kuzum hiç merak etme gelir sütün
Tiiffany Sinemkaan emdigi zaman gelecek merak etmeyin. Aksi olursa Ilık bir duş sonrası cok etki ediyor. Birde devlet hast yaparsanız emzirme danısmanları var ücretsiz bir sekilde güzelce anlatıyor nasıl yapmanız gerektigini. Bana dedigi şuydu; sütüm yok diye bişey yok demişti:)
Melissadamla Sinemkaan benimde öyleydi geldi, gelmezsede mama verirsiniz önemli olan bebeğinde sizin de sağlıklı olması bunu düşünüp canınızı sıkmayın hiç. ☺️
Erbe Sinemkaan hemen geldi amaben sezeryanim belli oldugu hafta iki güne bir duşa girdim göğsüme sıcak suyla aşağı doğru masaj yaptım bide bol su ve hoşaf içiyordum bunla ilgilimi bilmem göğsünü öle yapmamı görümcem söylemişti her banyoda yap diodu son hafta sik sık duş alıp yaptım
Bayancorek Sinemkaan Sezaryen sonrası hemen geldi. Benimde yumuşaktı ama 20 li haftalardan beri akıyordu benim, göğüs pedi dayanmıyordu bana onunla ilgisi var mı bilmiyorum.
kizannesiyimm Benim de yumuşaktı ama ameliyatın sonuna doğru doktor dikiş atarken aaa sütün geldi dedi 😂 bebeği yanağıma yaklaştırdıklarında yanağıma yapışıp emmeye çalıştı zaten ve birkaç dakika içinde de geldi sütüm