Aylin5550 Merhaba hanımlar şuan 15+4 deyiz bi kaç gündür pıt pıt içimde bişeyler hissediyorum acaba seğirme mi yoksa bebeğimin hareketleri mi ? Sizler ilk ne zaman nasıl hissettiniz
Dogukoo Aylin5550 çok erken hissetmezsin diyenler gelmeden ben yazayım😄😄 ben 16 da hissettim ilk hamileliğim pıt pıt genelde bagırsak hareketi diyolar ama belkide bebek hareketidir değilse de ilerde hareket ettiğinde ayırt edebilirsin çok güzel bi duygu 🤗🤗
denizarenmom Aylin5550 ya hareket degilde 15+2yiz iki gundur asiri her yerim agriyo belim sirtim sizde oyle misiniz hic gucum kalmadi
Sevgi18 Aylin5550 ben 16 da hissettim doktorada sordum bu haftalarda hissedemezsin rahim yukarı cıkıyor ondan oluyordur dedi ama ben emindim bebegimin hareketiydi 🌸 simdi ise hala aynı sekilde hissediyorum
Dogukoo Lavantam20 valla diyeni gördüm ayrıyeten post acıp bu haftalarda hissettiğini söyleyenleri eleştirdiklerini de gördüm hepimiz bu zamanlardan gectik heyecanlıyız her hareketi bebek sanıyoruz seviniyoruz insanın kursagında bırakıyolar
Dogukoo Aylin5550 ilerleyen zamanlarda az dursun da dinleneyim dersin 😄😄 35. Haftadayım canımı acıtıyo uykumdna uyandırıyo cek ayagını diye bagırıyorum laf dinliyo en azından 😄😄
Dogukoo Sevgi18 aynı şeyi doktorum da bana söyledi haftamı tam hatırlamıyorum ama dışarıdan ablam dokundugunda bile hissetmişti doktorum hissedemezsiniz dedi bizde he he dedik geçtik 😄
TTtutku Dogukoo evet ya ne kadar guzel bi bakis acisi ve anlayis evet dediginiz gibi insan heyecanlaniyor helede ilkse bebektir diye sevinuyor ama direk elestiri olunca modumuz dusuyor
Sevgi18 Dogukoo aynı bizde gecistirdik resmen 😂 benimde eşim bile hissediyor ama doktor yok diyo hevesimi icimde koydu 😂😂