• Gebelik
  • Çin-Rus takvimi kan yenileme tahminler yanlış çıktı

1. Haftada gittik doktor direk pipi dedi 😃 Çin takvimi Rus takvimi kan yenileme burada ultrason dan bakanların tahminleri hep kızdı ama erkek çıktı sizce değişir mi?

Y-S doktor daha önemlidir diye düşünüyorum 🌺

• Y-S bunu beğendi.

Y-S pipiyi gösterdiyse değişmez 😀

• Y-S bunu beğendi.

Y-S

Ablamada çin takvimine göre kız bebiş gösteriyordu nur topu gibi oğlu oldu 😂

• Y-S bunu beğendi.

Y-S değişmez 11. Haftada kız dedi 23 deyim değişmedi 😂

• Y-S bunu beğendi.

Yaa sağolun yorumlar için 🤗

Y-S kan yenileme nedir acaba hiç duymadım sanki 🤷🏻‍♀️

• Y-S bunu yanıtladı.

Y-S rus takvimini şimdi yaptım kız çıktı, çin takvimide kız :) 12.haftada doktor küçük bi ihtimalle kız gibi dedi ama net değil dedi ay sonu belli olacak inşallah 16.haftamda :) bana sorsanız sanki erkek gibi hissediyorum ama gönlümden geçende kız :) tabiki önce sağlıklı olsunda gerisi hayırlısı :) burda tahminlerde kız diyen çoğunluk bi kişi erkek dedi sadece bakalım tutacak mı 🤷🏻‍♀️🤗

• Y-S bunu beğendi.

Ya bunlar eğlence amaçlı tabi ki doğruluk payı yok doktor ne dediyse doğrudur hayırlı olsun bebeğiniz

• Y-S bunu yanıtladı.
      • Y-S bunu beğendi.

Papatyaa_01
        Kan yenilenmeye göre cinsiyet yazın Google a. orda sizin ve eşinizin doğum tarihlerini sorup bi hesap yapıyo. Kimin en son kanı yenilendiyse cinsiyet onunkinden oluyo ama tersi çıktı bizde hepsinin😃

Y-S yine kız çıktı kan testine göre :) tüm yollar kıza çıkıyor ❤️🙈

• Y-S bunu yanıtladı.

Papatyaa_01 benim de öyleydi kendimi kıza o kadar alıştırmışım ki bugün doktor pipisi gösterince şok oldum 😅 ama canım tatlı çekiyordu bi eskilerin lafı tuttu diyebilirim😃

Y-S banada küçük bi ihtimal kız dediği için şimdilik sevinemiyorum net değil dedi çünkü :) şimdi kendimi kıza alıştırırım sonra erkek derse bende aynı şoku yaşarım çünkü :) çevremdekilerde oğlun olacak diyor hep bilemedim nolacak yeterki sağlıklı olsunda ikiside başım üstüne ❤️💙🙈🤗

• Y-S bunu beğendi.

Y-S bende bakmıştım kız demişti doktora gittim erkeğe benziyor dedi çünkü