Birmelekbinsukurabbime Merhabalar 5+1 günlük hamileyim 4 haftalıkken keseyi gördüm çok şükür ama en tuhafı hiçbir hamilelik belirtisi yok kasık ağrısı dahi yok hamile değil gibiyim bu durum normal mi yardımcı olabilir misiniz sadece arada sol kasıkta bir batma hissi var başka birşey yok
Der_0 Birmelekbinsukurabbime bi kaç hafta sonra tırlatmış bi şekilde buraya yazarsın 😂😂 henüz daha erken belirtiler için sağlıkla gelsin inşallah 🌺
Selma1513 Birmelekbinsukurabbime canım benimde o zamanlar belirttim yoktu sonra coştu mide bulantısı halsizlik uyku suan 13 haftalık olduk hala iyi değilim bence tadını çıkart ama herkezde ayni olmaz kimisi rahat geçirirken kimisi berbat gecirebiliyor
Dikkatbebekvar Birmelekbinsukurabbime şanslısın. Ben ara sıra kusuyorum hemde bugün toplu taşıma da kustum 😂 geceleri ağrıdan uyuyamıyorum kaşık batmalarim oluyo şanslısın
mervebeklevic Birmelekbinsukurabbime bismillah dur benim ilk ay hic olmadı hatta 2.aya girdim gireceğim aaa diyorum benim rahat geçecek sanırım birden bi başladı bulantılar 4.aya kadar içim dışımda sabah akşam artık hic bitmeyecek sanıyordum😂 hic belirti olmaması daha iyi değil mi 😅 şanslısın sevineceğine hahah
umena Hahah benim 15+0 şükür bugüne kadar hicc belirtim olmadı ilk zamanlar sadece çok idrara çıkardım yani normal sıkıntı yok bebeğin anne keyfimi çıkar diyor :))
Birmelekbinsukurabbime umena evet sadece çok sık idrara çıkıyorum ama kasık ağrısı faaln hiç yok o yuzden acaba birşey mi oldu düşüncesi geliyor rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin amin
Seyma0323 Canım bende hiç belirti olmadı, kaç sefer ağlayarak hastaneye gitmiştim acaba bişey oldumu diye🤭 Demekki herkes belirti yaşamıyor, şanşlısın işte
Birmelekbinsukurabbime Seyma0323 Seyma0323 sizde de mi kasık ağrısı falan hiçbir belirti yoktu en başta benim çok iştahım artmıştı gebeligimde o sekilde öğrendim
Seyma0323 Birmelekbinsukurabbime hiç bişey yoktu canım ama bir kaç hafta ilerleyince bel ağrısı olmuştu, endişe etme herkes rahatsız olucak diye bişey yok🥰
Damlacaa Haftadan sonra başladı🥲 Bende sürekli ne zaman midem bulanacak ne zaman şu olacak bu olacak dedim durdum sonra gördüm dünya kaç bucak 🤲🏻😀 Ayrıca her hamilelik aynı değil kimisi hiçbisi hissetmeden geçiriyor 9 ayı kimisi sürünerek desem yeridir. Doktorunuz sağlıklı gorduyse içiniz rahat olsun stres yapmayın böyle şeyleri
catandgirlmom Birmelekbinsukurabbime bendede yoktu 5. Haftada 6 da mide bulantısı başladı ve çok fenayım. Siz inşallah hep böyle belirtisiz geçirirsiniz hele mide bulantısı falan aman böyle bir şey yok 🥹