sliya30 Önceden alan var mı güzel mi fiyatı uygunda…bugün gelmişti 1 adet getiriyorlar zaten birde satış yok yarın illa gününde satacak daha niye açıyorsun akşamdan aç o zaman ürünleri yarına gitsem kalmaz bile 1 adet kim alacak 😁😁
Yigitinannesiiii sliya30 bugün bende gördüm güzel e benziyordu daha önce a101 den almıştım ben ama daha kullanmadım
beyzzsenturkk sliya30 ben gezerken tesadüfen denk geldim bimilyoncuda yumusacık bisey cok sevdik 100 tlye almıstım bana uygun gelmisti biraz göz gezdirerek daha farklılarını da bulabilirsiniz
1prensannesi__ sliya30 Ben bimden almıştım canım 100 liraya yumuşacık çok beğendik sürekli geliyor oraya bak istersen😊
sliya30 Yigitinannesiiii bnde begendim gibi annemlere gideceğim orda doğum yapıcam rahat kullanırım diye alayım dedim oda satış yarın dediler… 😁😁
sliya30 beyzzsenturkk 100lira bulmak zor ama yha 🙈 bugün tuhaf iye gezdim oralar bile lcw ebebeği geçmiş 😁😁
Sushiii Burcuuuuu bulunduğum ilçedeki bütün a101leri gezdim ve hiç birine zıbın gelmediğini söylediler
sliya30 Burcuuuuu inşallah gelir bende üzüldüm almak isterdim çok çok ucuz ama gelmiyor koca şehre 😕😂
1prensannesi__ Burcuuuuu Cepte şok baktın mı canım sanal marketine? Ben şimdi ordan aldım çünkü bakım örtüsü zıbın ıslak mendil vs.magazalarda kalmamış🤭😁
beyzzsenturkk sliya30 maalesef herkes fırsatcı olmus ucuza buldun mu kap yoksa milletten bisey kalmıyo bugun 100 olan yarın 200 oluyo saka gibi ama gercek😂😂
Burcuuuuu sliya30 ağız mendili de çok ucuz bakalım sansimiza artık oraya gelmezse buraya hiç gelmez küçük bı yerde.oturuyoz çünkü
Nlfr123 sliya30 eşim almıstı gecen sene işe yaramıstı bebek toplu duruyo ondan once asagı felan kayıyodu battanıye altına kalıodu yanı tavsıye ederım
sliya30 Nlfr123 aynen babynest ebebekten 4 yıl önce kızıma alıştım harikaydı heryerde kullandım bilseydim saklardım 😁😁😁 ikinci bebeğe herşeye zam üstüne zam almadım yine ebebekten alıcam en azından kaliteli