Btl7 Bettuss_123 maalesef en çok şeker de pirinç pilavında var 🤦🏻♀️ Yavrularımız için mecbur bazı fedakarlıklar yapacaz
Bettuss_123 Btl7 Öyle tabi ki haftada bi kere 2 kaşıktan fazla yemem artık. Bu süreçte bulgura geçiş yapıcam inşallah faydası olur.
taze_anne79 Bettuss_123 teşekkür ederim. Emzirme sürecinde de bir sene kadar kullandım ilaç kullanmayı sevmediğim için sonrasında Bırakmıştım ama bırakılmaması gerekiyor diye biliyorum çünkü günlük hayatta da epey etkiliyor seni
Bettuss_123 taze_anne79 Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim her şeyin başı sağlık dikkat etmemiz lazım
Bettuss_123 Semilk05 valla benimde öyle 🥺 bir annemiz dün gece kaya tuzunu önerdi bana internettede faydalarını okudum sende kullanmıyorsan yemeklerinde kaya tuzuna geçmeni tavsiye ederim 😇
Bettuss_123 asilbabysmother İnşallah değerlerin hep böyle güzel gider ve sağlıkla alırsın evladını kucağına ❤️ Ben doğal bir şey pek bulamıyorum açıkcası marketlerde ne varsa artık ☺️🌼🌸
taze_anne79 Bettuss_123 öyle canım ben bu dogumumdn sonra %2 lik lugol (iyot-potasyum ) kullanmayı düşünüyorum ona göre Bi rutin oluşturucam
Egzdklc qzm2022 evet 2 kere oldum işk ameliyatta içerde tümör kalmıştı aldığım atom işe yaramadı 2 kere ameliyat olup 1 ay sonrasında atom aldım 3 sene oldu çok şükür temiz şuan
Yehsen-27 Bettuss_123 bugün gitim canım ts 4 1.26 çıktı doktor ilacımı 75 mcg çıkardı önce 1.22 di şimdi içicem bunu çok düşmez demi bu seferde
Bettuss_123 Yehsen-27 ilaç kullanırken değerin yükseldiği için fazla düşeceğini hiç düşünmüyorum fakat tiroid fonksiyonları o kadar oynak ki ne desem bilmiyorum canım
Bettuss_123 Elif-dogan üzme tatlı canını bir anne bu postun altında kaya tuzunu önermiş. İnternetten araştırdım gerçekten etkili yemeklerinde kullanıyormusun bilmiyorum ama tavsiye ederim
Yehsen-27 Bettuss_123 çok şükür canım nodül yok doktor dedi hamilelikten sonra belki geçer dedi ama sen yinede kontrol etir dedi
Bettuss_123 Yehsen-27 hamilelikten sonra geçer inşallah canım ama doktorunda dediği gibi emzirirkende kontrol ettirmemiz gerekicek zaten