Ays19Ays Bugüne kadar hep ağdayla aldım 12 haftalık hamileyim halen devam ediyorum ilerleyen zamanlarda da kuaföre gideceğim jilete asla baş gelemem sanırım bide ağdayla aldığım için epey azaldı
Kleopatra- femme Ben ilk yorumunuz için söyledim yalnız. Cümleniz de tüy dökücü krem jiletten daha kolay kullanabilirsiniz gibisinden bir cümle kurmuşsunuz. Bu dediğinize karşın yorum yaptım yanlış yönlendirmeyin diye.
femme Kleopatra- evet öyle bir yorum yaptım ama sonrasında ise içeriğini araştırmasını soyledim, zaten jilet de hamileler için iyi olduğu söylenemez,tahriş ettiği için. Neyse her ikisi de aynı kapıya cikiyor
sinoli Selen_kck Ben üst kısımları elde ısıtmalı ağda ile alt kısımları da jiletle alıyorum, Lazere gittiğim için sizinki gibi azalma ve incelme olduğu için sorun olmuyor ☺️
GulizarY Ben normalde ağdaya gidiyordum hamileliğin başında lekelenmem oldu çok şükür şimdi iyiyim bende gillette Venüs aldım ama yine rahat edemiyorum ağdaya gidecem sodanın yerini hiç birşey tutmaz
Kleopatra- femme Ben diğer yorumlarınıza bakmadığım için sadece o yorumunuza yanıt verdim. Kusura bakmayın.