Minikbebegim1999 Kizlar sizn karniniz nasil sert mi yumuşak mi hamile karni nasl olmasi lazm ilk hamileliğim benm karnim sert
ayla__ Minikbebegim1999 24+5 im bende karnımı hiç yumuşak görmedim bu zamana kadar hep çok sert kimilerinkine bakıyorum yumuşak bildiğin lastik gibi
Ebrar_65 Minikbebegim1999 bayağı bir sert karnım hele ki prenses hanım nereye geçse orası davul gibi oluyor ☺️
Minikbebegim1999 1S3MANNE kac haftaliksin canim açıyor mu normal mi oyle olmasi benmkide oyle bebekmi yapiyo yoksa karnimizin şekli mi bu anlamadim
Minikbebegim1999 ayla__ ay neguzel diyorm bende yumuşacık olunca sanki agrisiz gibi duruyor benmkide çok sert başından beri sert gittikce daha da sertleşiyor normal mi sert olmasi agri yapiyormu seninki bizde 22+1
ayla__ Minikbebegim1999 hayır ağrım yok şükür bebeğimin hareketleri de çok iyi MaşAllahi var sıkıntı yaşamıyorum ama bazen korkuyorum o kadar sert olması normal mi diye
Minikbebegim1999 ayla__ maşallah bende oyle bazen korkuyorum bu sertlik normalmi diye kasilma diyorlar ama kasılma biyerde toplanması benm karnim tamamen sert magnezyum kullaniyor musun
ayla__ Minikbebegim1999 kullanıyorum efermag suda eritilen günde bir tane ama yine arada kramp geçiyor bacağıma
Minigim38 Minikbebegim1999 kullanmadığım yağ krem kalmadı hep çatladı 81 il sığar harita gibi oldum 🤭🤭cok gergin oluyor
Minikbebegim1999 Minigim38 magnezyum kullanıyor musun bende yağ sürüyorum sanki daha yumuşadı karnim bende çatlak yok sadece yanlarimda var
Minigim38 Minikbebegim1999 evet kullanıyorum sayesinde ağrım kasılmam azaldı karnım sonradan çatladı ya yanlarım göğsüm 4 aylıkken çatlamaya başlamıştı. 35 inci haftada karnım çatladı şuan 36+3 üm
Minikbebegim1999 Asliormanci Maşallah sende de erken başlamış benmde 14den sonra başlamıştı sertleşmeye