Hamik Doktorum birşey söylemedi ama fotografı gören 2 kişi yarık dudak mı diye sordu… doktor görse söylersi diye düşünüyorum ilkkez gittiğim bir dr yarın kan sonucu almak için gidince soracagım ama sizin bi fikriniz var mı ? Ağzı neden öyle görünüyor
ilknuribrahimbelis Hamik canım hiç yarık dudak gibi durmuyor ayrıca öyle bir şey olsaydı doktorun zaten söylerdi bence başkasının dediğine takılma doktoruna sor kontrole gittiğinde. Ama bebek kesenin icinde sonuçta su var herşey net cıkamaz ki 😊
Kleopatra- Hamik Söyleyen kişiler her kimse saçmalamış. Ultrasonda dudağını öyle göremez imkansız. Doktor söylemediği sürece itibar etmeyin.
umena Hayr ya ne yarık dudagı söyleyenler cahil belli ki, ultrason her tarafı tam göstermeyebiliyor mesela kafatası açık duran bebek var fotoğrafta ama kafası açık mı yani alakasız :) bebişin dudağı yarıksa alnında da yuvarlak bi delik var o zaman 😂
Sevl Hamilelerin aklına kuşku üzüntü düşüren yorumları yapan insanları fesat buluyorum öyle bişey olsa doktorun söylerdi emin ol hadi diyelim oldu doktorun söyledi ben şahsen yinede sormam yarık dudak mo diye banane dimi niye canını sıkıyım kadının
Sevgiiss Hamik ayyu canım ne alaka ultrason bu yarın dudak diyen alnıda delik demeliydi bebeğine inanma böyle şeylere 😂😂
Pnr60 Hamik Sinir oluyorum hamile insana böyle saçma sapan yorumda bulunanlara hiçte yarık falan değil doktorun zaten söylerdi bir sorun olsa aldırma güzelce hamileliğin tadını çıkar 🫶
Nesrinnnnn Hamik benimde bazı ultrasonda öyle görünüyor ama öyle değil su içinde olduğu içinde öyle gözükebiliyor