323832 Gamzeeris uygun pozisyon olunca söylüyorlar hatta ben kontrol diye gittim erken diye hic cinsiyet sormadim kendi kontrol bitti sohbet ederken cinsiyet istermisin dedi belli olur mu simdiden demeye kalmadi erkek dedi erken deyince de gördüm demisti
323832 Gamzeeris allah gönlünden geçeni hayirlisi ile nasip etsin benimde 1 kizim vardi bu 2.de erkek dedi 2 meyveyi de tatmis olacagiz allah nasip ederse onemli olan saglikla sihhatle kucagimiza almak
Gamzeeris 323832 yaa ne guzel hem kız hem erkek saglikla kucagina alirsin insallah🙏 evet evet saglikli olsunlar asil onemli olan o ama insanin ici icini yiyiyo meraktan😁
Sanal_koala00 Gamzeeris 16+3 de erkek dedi şuan 20+2 günlüğüz yarın detaylı usg var bakalım değişecek mi 😌
Asiyetogac2 Sanal_koala00 bende aynıyim yarın tekrar yaz bakalım canim bende 16 da erkek dedi daha kasımın 1 de gidevem 21 haftalık olcak merak ediyorum daha çok içime kız doğuyordu rüyamda görmüştüm tabiki sağlıklı olması daha önemli hayırla gelsinler
Sanal_koala00 Asiyetogac2 ben kesin unuturum yazmayı hatırlat bans canım 🤭 bende 2 kere erkek bebek doğurduğumu görmüştüm rüyam da ama hep kız hissederdim yine de 😃 bakalım değişecek mi detaylı da da değişmezse kesindir zaten