zeyynneep06 Merhabalar,Bursa gemlikte oturuyoruz.Şehre geleli çok olmadı çok fazla tanıdığımızda yok önerebileceğinşz dr ve hastane var mı?
Paramedik16 zeyynneep06 özel hastane düşünüyosanız Bursa Acıbadem Mehmet Özgür Akkurt benim doktorum aynı zamanda perinatoloji uzmanı tavsiye ederim medicana volkan aksakallı medicalparkta Rukiye hanım iyi
Kubrakeles zeyynneep06 nilüferde lotus plaza sanem alkan akalına gidiyorum çok güler yüzlü bilgili aşırı anlatan bir doktor ikinci gebeliğim yine ondayım
Deletedmom_37 Orkide_20 ben gitmiştim ama sevemedim açıkcası normal doğum yanlısı değil gibi ben doğumdan çok korkuyorum demiştim korkuyorsan sezeryan yaparız demişti bide sıcak gelmedi bana açıkcası
mrvknr Orkide_20 güler yıldızı tavsiye edebilirim ben en başından beri kendisine gidiyorum ve çok memnunum
Mubbzkr Gemlikte oturanlar genelde Atakenette yalçın beye gidiyorlar, bir kere bende gittim baya ilgili doktordu. Hem Yalçın beyde seni yönlenrebilir.
zeyynneep06 Mubbzkr atakentte gizem hanıma gidiyorum ama gemlikteki atakentte doğum olmuyormuş Orhangazi’de oluyormuş.Bebekte bir sorun olursa da Yalova atakentte gönderiyorlarmış .gizem hanımı seviyorum ama doğumda ya da sonrasında hastane hastane gezmek istemiyorum açıkçası