1prensannesi_ Morkelebek26 yaa🫠 saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın cınsıyetını ogrendınızmı kacınci haftada
1prensannesi_ Ultramommy gecmiş olsun Allah yardimciniz olsun cok sukur bende kusma felan olmuyor ac kalırsam kusuyorum sadece bazen gec uyanıyırum kahvaltı gec yapınca rahatsız olıyorum ac bırakmazsam bı sıkıntı yok 16 haftadan sonra geçer sızınde ınsallah
Morkelebek26 1prensannesi_ sağolun ALLAH razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 😍 evet kız 🌸 bilerek 16. Haftaya kadar beklemiştim kesin olsun diye 🙈
2MinnakAnnesii 1prensannesi_ Tesekkur ederim herkes erkek diyor ama 11+5 de ikili taramada %80 kız ama %80 diyorum dedi dr.Henüz kesinlesmedi malesef.
Su1993 1prensannesi_ doktoruma göre 31+3 uygulamaya göre 30+4 😮💨 zaman azaldıkça bana geçmiyor gibi geliyor
Su1993 1prensannesi_ inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza. Rabbim bu aşkla yanıp tutuşan kimsenin kıcağını da boş bırakmasın inşallah 🙏 sizin daha zaman varmış sağlıkla geçsin tüm süreciniz🎈
1prensannesi_ Morkelebek26 ya bende oyle dusunyorum 16 haftada net gosterıyormus dıye duydum araştırdiğimda bende kız cok ıstıyorum banada nasıp etsın oncelık saglıklı olsunda🌺🤲🤲🤲