Eminekorkut Cam sakurada Perinatoloji bolumune detayli ultrasona girmek icin randevu aldim . Hemen gider gitmez ultrasona aliyolar mi yoksa ayrintili icin randevu veriyolar mi bilginiz varmidir 🥰
Kubrabsyg45 Eminekorkut bir bilgim yok ama nasıl aldınız? Uzun zamandır bakıyorum bı türlü denk gelmedi? Perinatoloji diye değil mi
_edakrsu22 Eminekorkut perinatoloji bolumune randevu aldıysanız direk detaylı ultrason için bakıyorlar
BEFECE Eminekorkut merhaba ben dün gittim sıran gelince hemen alıyorlar ve kalabalıkta olmuyor çok güzel ilgilendi doktorlar 1 saate yakın baktılar herşeyine ben çok memnun kaldım 😊
Eminekorkut Kubrabsyg45 once kadin doguma aliyonuz sonrasinda size yesil alan aciyo sonrada mhrsden randevu aliyonuzz
_edakrsu22 Kubrabsyg45 önce kadın doğum polikinlignle gidip perinatoloji bolumune kayıt açtırmak gerekir kadın doğum doktoru aciyir
Kubrabsyg45 _edakrsu22 bana kanuni hastanesi açtı. Cam sakura takip edio alabilirsin dedi ama baktığım günden beri birkere bile denk gelmedi. Acaba ilk kadın doğuma mı gitsem cam sakura da
Faness Kubrabsyg45 çam sakurada önce kadın doğuma gidiliyor kayıt açıyor öyle per. randevu alabilirsiniz
Brn23 Kadın doğuma gitmeden alınmıyor mu yaşadığım yerde ayrıntılı ultrason yapılmıyor başka şehire gitçem iki kere gitmek de zor