Herkese selam kızlar çok şükür doğum yaptım oğlum sağlıkla kucağımda Rabbim herkese yaşatsın herkese dua ettim doğuma geçelim beni belki bilenler vardır perine masajları yürüyüş hurma ilişki herşeyi yapmama rağmen 40+4te gelmek isteyen oğlum Ctesi gecesi 1.40da başladı sancılarım herşey çok iyi gittü sabah 10a kadar evde sancı çektim artık 3dk da1olmuştu sancılar hastaneye gittük 5cm açılmam vardı acilde herşey iyi gidiyo iyi doğurcan falan diye güzel şeyler yaşadım sonra doğumhaneye gittim bu arada devlet hastanesiydi odamda sancımı çekmeye başladım 11de yürüyüş duş falan yaptım 1saat sonra hemen nstye bağlayıp suni sancı verdiler saat akşam 3e kadar verildi ben çok iyi dayandım Allah sabrını veriyo gerçekten açılmam çok iyiydi 8.2cm olmuştu taki ebelerden biri karnımda zıplayıp yırtılmama sebep olana kadar 8cmden sonra 2cm yi bile veklemek istemeyip bu arada doğuma stajyer doktor normal doktor ve 2 3tane ebe girdi ebe karnıma basınca oğlum çıktı ama baya bi dikişim oldu aslında çok güzel gitti doğumum ama tek kötü yanım bu kadar yırtılmam dikişim olması iç dış diktiler bişi hissetmedim pek ama uzın sürdü dikişler ve tutmadı kanadı tekrar diktiler fazla uzatmıyım doğumumun tek kötü yanı sonuydu bebek çıkarkenki kısım yani yırtılmak onun harücünde muhteşemdi bence hele bebek doğduktan sonrası unutırsun diyolar ya unutmuyosun ama sonucu görünce yani o bebeğimi kucaklayınca unutmadım ama herşey kötüsüyle bile sindirilebilir geldi Allah herkese sağlıklı rahat doğum hayırlı evlat nasip etsin pazar günü akşam 16.40da doğurdum kurtuldum Rabbim hepinizi bi avazda kurtarsın 3günlük lohusa anneyim herkesten dua bekliyorum bian önce iyileşmek için Allah razı olsun şimdiden herkesten güzel düşünün güzel olsun herşey bu arada doğum yapacaklara en büyük tavsiyem doğumda sancılarla beraber sürekli YA ALLAH BİN SALAVAT TEZ MUHAMMED diye dua etsinler mucizevi bi şekilde sancılar çekilir hale geliyo çok rahatlatıyo bu dua Allah a emanet olun güzel anneler ve anne adayları 🤗♥️👶🏻