kubraertug cnm seni korkutmak isdemem ben doguma yakin son 2-3 komtrolumde gidmisdim son bir karar desikligle. Cocugum samsun da dogsun diye. Doguma kadar nirmaldi. Dogum olcagi gun bur panik hemsire sizden kan alindimi size dogumda kan verilcekmis vs. Gibi benide bir panikledi. Ki oyle birsey soylenmedi bende oyle sorun yoktu eminmisiniz karisiklik olmadin dedimiz halde. Ben doguma gidene kadar her sordumuzda uok sizsiniz dediler. Doguma girdim tabi bur heycan panik. Dok geldi. Isde sordum. Kadin bana cevap verip yatisdircagi yerde orda bankayla alakali konusmalar yapiyor . Sonra dondu sadece yok siz degil yan odadaki hasda yukarda karisdirmislar. Bende disarda soyleyin aileme merak ederler oylese dedim. Hic tinmado bile ( ve tabi cikinca ogrendim kimse haber edmemis) onu gectim odaya geldim cocuk hemen emzirmem gerekmis( sonradan ogrendim) serseryan diye 2 saat gecti belki hemsire geldi sekervtestinyspti iyi dedi emzirdinizmi diye soruyor. Bende yok sizden birinin gelceni soylemislerdi bekledik dedim. En sonda 7 gun icinde tekrar sarilik icin kontrol olunuyormus. Cocuk dok. Geldi isde hafda sonuna denkgeldigin icin pazartesi gelin dedi. Bizde carsamba olurmu dedik olur dedi. Hic aytinlatmadi ilk 7 gunde gelseniz daha iyi olur sarilik icin kontrol onemli demedi.ve cocugum sarilik oldu 2 gun jendi sehirimizde hasdanedevyatik. Yani ilk dogmumdu hic bilgim yoktu. Hic yardimci olmadilar. Bazi yerde alt acmaya kadar goseriliyormus. Bizde emzirmeyi bile meme tutmayi bile yeni staj yapan genc bir kiz geldi gosdermeye calisdi. Yardim isdedigim halde.