Orkide_20 Asli2509 peki sancılarınız erken mi baslamisti 😊 benimde oğlum olacak Allah izin verirse 🥰 ben de 35 haftaligim hiç sancim falan yok
Asli2509 Orkide_20 benim suyum geldiği için gitmek zorunda kaldım sıfır sancı ile geçirdim bir günü baktiklar sancı yok bastılar suni sancıyi öyle doğum yaptım
Orkide_20 Begumhan her şey normal miydi peki ? Öncesinde 33-34 haftalıkken sanciniz var mıydı erken doğum riskiniz var mıydı
Begumhan Orkide_20 Haftada kanamam oldu ve erken dogum riskim gelisti 2 kere ciger gelistirici ve adalat diye bir ilac kullandim 38. Haftada da dogum oldu. Yalniz ben asiri hareketliydim evi kaldirdim, sicaklarda surekli disardaydim, mutfakta hep ayakta o yuzden vaktinden once nişanim geldi.
Umut_48 ErdoganGamze peki küveze girdi mi acaba benim de 35+2 gelişme geriliği var 1850 gr bir hafta sonra kontrol var eğer kilo almazsa sezeryan yapıcak doktor öyle söyledi çok korkuyorum
beyzagl44 Umut_48 benim durumumda sizinkiyle ayni. iki farkli doktora gittim biri 37 den fazla beklememeli dedi, diğeri 38 i bekleyelim o zaman küveze girmeyebilir dedi. suan 36+3 deyiz birinde 1750 gram digerinde 2080 gram cikti. kime guvenecegimi sasirdim.
Denizdenizzz ErdoganGamze yarın 39 oluyorum ne sancı ne başka bşsey moreller sıfır hiç gelmeyecek gibi
MickyMouse Denizdenizzz al benden de o kadar 39+2 deyim. Sancı falan da yok. Nasıl dogurucam bilmem. Normal doğum istiyorum inşallah öyle olur.
Umut_48 beyzagl44 gerçekten aynı durumdayız çok korkuyorum üzülüyorum küveze girer bişey olur diye benim doktorum haftaya da kilosu sabit kalır hiç almazsa doğumu yapalım içerde durması zararlı olabilir bu sefer dedi ama ben hiç olmazsa 37yi görmek istiyorum ciğerleri tam gelişsin diye çok endişeleniyorum korkuyorum 🥺
Denizdenizzz MickyMouse valla canım inanılmaz sıkkın içim içime sığmıyor evde duramıyorum resmen duvarlar üstüme geliyor boynunda kordon dolanmış kanala inmemiş ama baş aşağı çatım müsait ama sezaryan olcam ben herhalde bu gidişle
MickyMouse Denizdenizzz Kordon dolandiysa zor olur mu normal doğum hoc bilmiyorum ya. Canını sıkma canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tut. Sağ salim doğar inşallah.
Canay1 Sehrbnon122 çiğer geliştirici vurulmadınız mı birde kaç kg doğdu bebişleriniz bende 32 haftadayım cuma günü zorunlu sezaryan olacağım
Sehrbnon122 [silindi] durumları suan iyi sütümü yolluyorum 17 gün bugun gün gün iyi olacaklar insallah
Melikeyzc _ozlmm merhabalar benimde erken doğum riskim var sanırım 37 gibi doğarım. Bebeğiniz doğduğunda kaç kiloydu biraz erken olunca kilo olarakda küçük olucaklar illaki
Burcumusic91 aysegul6044 peki bu zorunlu sezeryana mı giriyor yoksa tercih gibi mi oluyor ? Doğum ücreti açısından soruyorum
aysegul6044 Burcumusic91 inanın bende bilmiyorum yarın gidince öğreneceğim ama ücret çokta farklı değil burda normal 5500 sezaryen 6000 di en son