Seydaamuratt Ben gecen sene hamileyken orda başladım tugba kılık isimli doktor var ona gidiyordum. Memnundum ben. Normal dogum yanlısı bir doktor. Ama cok sıcak kanlı bitir değil. Bakıyor soyuluyor anlatıyor falan ama canım cicim tatlım falan yok. Benım için bilgi önemliydi.
Kızımda 13. Hafta ense kalınlıgı yüksek ölçüm cıktıgı için. Perinatolojiye yönlendirdi. Sonra sonucu da aldım gittim. Canım bence bundan sonra buraya gelme tam teşekküllü hastane değil burası bebekte down sendromu riski var. Paran varsa yenidogan acil ve perinatoloji olan bir hastaneye yoksa devlete git. Devlette de çam sakura başta olmak üzere Kanuni veya Sadi konuk önerin sana demişti. Hatta ben normalden korkuyorum sezaryan istiyorum o yüzden buraya geldim demiştim. Benımle konustu anlattı normal doguma vücudumuz aslında en yatkın olan sey bende ilk normal önerirsin sana burada olsan bile demişti. Sknra çam sakurada dogum yaptım ben. O yüzden cok severim kendisini herşeyi acık acık konusur söyler tavsiyede bulunur. Ama dogumu yada ilerleyen süreçte nasıl bilmiyorum 🤷