benkosarim Qnl kulak kristalleriniz oynadıysa Vertigo kötü bir şey sürekli başınız döner kalkamazsınız bir kulak burun boğaza muayene olun isterseniz ona göre ilaç verecek olabilir hamilelerin kullanacağı
bluepoint Qnl ben yaşadım zaten vardı vertigom şu an 20 haftalığım tekrar olcak diye ödüm kopuyor ilaçsız toparlanmasını beklemek çok zor oluyor çok geçmiş olsun😔 sezaryen esnasında stresten ya olursa diyede ödüm kopuyor
myangelson Qnl hamileyken yaşamadım ama hamilelikten önce 3 kere oldu çok kötü bir durumdu en sonuncuda acile gittim serum takıldı hemen kendime gelmiştim ama hamilelikte verilir mi bilemiyorum tabi
Qnl benkosarim bugün kardiyolojiye gittim şükür sonuçlar iyi bi sıkıntı çıkmadı ama ayağa kalkıp 2-3 adım attıktan sonra felaket oluyorum bide midem bulanıyor :( tam geçti derken geri mi geldi bu dönmeyle mi alakalı bilemedim
Qnl bluepoint ya 2 gündür var bense resmen rezil haldeyim. Hissiyatı düşünüyorsan öyle bişi olursa anında uyutuyorlar odana indiğinde uyanmış oluyorsun cnm
bluepoint Qnl genel anesteziye mi dönüyorlar peki? Uyuşukluk hemen geçiyor mu odaya geçince yoksa spinal gibi mi oluyor
Qnl bluepoint yok genel anesteziye dönme değil anlık gazla uyutuyorlar gazı çektikten sonra uyanıyorsun hemen