Damla1995 Durumunuz nasıll ben gibi normal dogum bekleyip tecrubeli olmasina ragmen korkaniniz varmı aranızda 😒 3 hfta kaldı ve bende korku basladi. Sikaytleriniz nelerr 😑 sohbet edelim biraz🌸
yagmuraltintass Damla1995 al benden de o kadar benimde 4 hafta var tecrübe de var zaman yaklaştıkça insan korkuyor inan
Ebruliya Damla1995 iki normal doğum yaptım kendi sancimla hemde ve çok da zor değildi. Şimdi 3. Ye hamileyim zaman yaklaştıkça Allahım ben nasıl doğuracam diyorum 🤣 korkular başladı
Gul_20_20 Damla1995 33+4haftadayiz bende korkuyorum ama bir an öncede gelsin istiyorum hamilelik ilerledikçe ağrılar artıyor 😊
2bebisannesi58 Damla1995 cok aci cektigimi hatrlyorum carsafi yirtacakdim suni sancidan ama nasil bi aciydi unuttum o ragmen cok cok korkuyorummm . Kendimi teselli seklimde o aci er yada gec sona erecek mutlu olacaksin 😂
Damla1995 Ebruliya all iste aynıı halbuko zor dogurmasim.kolay dogdu bnmde kendi sancimla iksondede dikisimde yoktu hatta. ama niye blmiyorm.bu ucuncude asiei bi korku var bnde neyin nesi blmiormm rabbim hayirli eylesin
Sl_kyz25 O korkuyu bilgidiğiniz için olabilir. Benim ilk doğumum olacak nasip olursa 38+2 deyim korkmuyorum 😂
Damla1995 Sl_kyz25 ilk dogumda yalanci snci diye dogumum baslamis meger evde sancimi cekmisim 😄 nasl oldu bitti anlamamistim ey yavrum ey cahilligin gozunu sevem kdkkdkd
Damla1995 sedefyrs1101 bildigimiz icinn hep 🤨 ufack bi bel kasik agrisini cok fzla siddtli gbi hissediyorum sanki pskoljm mi bozuldu anlamadm ki 😩
Damla1995 Gul_20_20 benn işte aynı benn. Hem korku varr hemde artk dogsa diyorum. Hareket edemiorm agirlik sanci agri hepsi bir arada 🥺 uykusuzlukta basladi. 5 dk yan yatiom.kalca kemiklerim agriyo hoop bidha donuyorum 5 dk da oteki taraf gene ayni agri başa sar. Donerkende bi kaplumbaga gbi cebellesiyom cati agrisi yuzunden oda ayrı vakaa.uykularda haram oldu 😩😩😩
Damla1995 2bebisannesi58 ben o son kısmı hic dusunemiyorum iste nede olsa biycek geccek diye. Halbuki dogumum kendi sancimdi kolaydi falan dedim herzmn cok sukur.ama şu korku bu sfr ooff allahım nebilim. 😔
BbabyMom Evet benımde ıkıncı gebelıgım ama çoğu seyı unutmuşum yınede doğumda ki o çaresizlik o acı unutamıyorum düşünmemeye çalışıyorum nasıl olsa olucak dıyorum tek derdım dikiş olmaz ınsaallah
Merveofs Damla1995 2 ay önce doğum yaptım ve o anları yaşadıktan sonra düşünüyorum ki insan tecrübeli olunca daha çok korkması normalmiş aslında…
Damla1995 Merveofs ahhh demii bi sonrakilerde hersyi hatirlio insan evet dayaniyosun aslnda o sanciya ama o an ki aci dusununce korlutuyo insani biliyosun nasl bsy oldunu cnki ister istemez. Canı tez dedikleri olayi yasiyorum resmen hlbuki degilimdir Gecen yalanci snci yasadim maf oldumm 😩
srcataby eveeet bennn. Ilk doğumum normaldi ve cok guzel geçti aslında ama şuan korkumu bilmiyorum. bildiğini tekrar yasamak korkutuyor sanırım ilkinde tecrubesiz oluyorsun. Nerdeyse özele gidip sezaryan isticem o kivamdayim
Damla1995 srcataby ben ikinci dogumumda sezeryan alin dedimi hatirliyorum ebem bana delirtme dedi 😄 halbuki ikinmayi tam.yapsam.cikacak dikissiz dogdu bide panikten aciya odaklanmaktan cocugu cikartamadim halbuki ikinci dogumumdu hrsy dha kolauly lisa ilerlemisdi 😄 smdi ucuncuyu dogurucam iste ama bu deli bi korkuyla nasil olucak blmiyorum 🤨
mihribans iki normal dogum yaptm simdi uçuncuye hamileym dogum anını hatirladıkca korkuyorum ama bebegimi kucagima alacagimi duşununce de korkunun yerini heyecan bırakiyor. Rabbim saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
bir_pasa_annesi Damla1995 benimde ikinci doğum olacak son 20 gün kaldı sezaryen olacak ama bende korkuyorum
Damla1995 bir_pasa_annesi hepsinin zorlugu var illaki dimi sezeryanin da dikisleri toplanmasiydi agrisiydi falan derken allah yardimcimiz olsun 🥺🌸
Bsrakyc59 bir_pasa_annesi benimde 20 gün sonra sezeryan nasipse 🤗 ama yine de korkuyorum 2. Gebeliğim olmasına rağmen. Bu sefer 2 kişilik korkuyorsun hem dünyadaki yavrun için hem karnındaki için
Nz27 Damla1995 ilk dogumum olucak nasıl bi agrı acıyla karsılaşacamı bilmiyorım normal yapıp kurtulmak istiyorım bi an önce 32+6 kendime gaz veriyorım sürekli biraz agrj acı çek sezeryandan kurtul diyorım sezeryandan daha cok korkuyorım ürkütüyor beni karnımı acmaları vs sonrası beni daha da etkiler