Sydd Merhaba güzel anneler. Bugün kontrolüm vardı. 32. Haftadayız bebeğimin sağ böbreğinde 10 mm büyüme olduğunu söyledi doktor. Daha önce hiç bir sorun görünmemişti. Başına böyle bişey gelen var mı 😔 düzelir mi
Greeneyes1997 Sydd valla benim arkadaşıma söylediler hicbisey olmadı bebek 5 aylık paşalar gibi hicbiseyi yok annede iyi bebeğimde
Ftmgl1207 Sydd eğer çiş yapabiliyordu senin su seviyen iyiyse hiç korkma. Tek böbrekte büyüme varsa da korkma. Bebeğin erkek mi benimde oğlumda vardı
Sevimgiller Sydd benimkinin iki böbreginde de var bebeğim erkek erkek bebeklerde sık rastlanan bir burguymuş genelde doğumdan sonra düzelir dediller sünnetle filan geçiyormuş
Sevimgiller Sydd doktorum sebep olarakda idralını tam boşaltamadığından dolayı olabilecegini söylemişti
zehraKr Az önce kuzenimle konuştuk onunda bebeğinde bu problem varmış doktoru sen çok su icmemissin falan demiş içtikten sonra düzelmiş
Sydd zehraKr suyumu da düzenli içiyorum aslında ama hep sınırda dediler su içinde. Normale dönmüştü şimdi de böbrek büyümesi dedi
Tugba4268 zehraKr benim kızımda da var 4,4 mm ve doktora içtiğim suyu kustugum acaba şu icmedigim için mi dedim hayır dedi seninle alaka yok mesane darlığından kaynaklı idrar kaçışı oluyor diye açıklama yaptiq
Sydd Ftmgl1207 su seviyesi ne az ne çok sınırda dedi bugün doktor. Evet tek böbrekte dedi sadece. Erkek cinsiyetimiz
zehraKr Sydd erkek bebeklerde daha çok oluyormuş sen stres yapmamaya çalış çünkü gerçekten zamanla geçiyor boşuna stres yaptığınla kalırsın. Allah şifasını versin bebişine🤗
Ftmgl1207 Sydd o zaman korkma hiç havuç suyu tüket. İki böbrek ve mesane büyümesi olursa risk oluyor.
Ekimannes33 Erkek bebeklerde oluyormuş böbrek büyümesi ama doğana kadar düzeliyor bana öyle demişti doktorum detaylı ultrasonda görmüştü ama suan herşey yolunda 39 +5 günlüğüz sorun olarak görme yani vesu içmeyi ihmal etme
Sydd Ftmgl1207 havuç suyunu sürekli kullanmayı önermedi armut dedi. İnşaallah düzelir doğuma kadar. Çok teşekkür ederim ☺️
Mevianne Sydd merhaba yiyecekle alakalı bişey mi? Benim 30 haftalık bugun ölçtü 13cm çıktı ikisinde de var büyüklük. Dışardan bişey yapamazsın dedi inşallah düzelir :(
Sydd zehraKr duyduğuma göre evet erkek bebeklerde daha çok okuyormuş. İnşaallah teşekkür ederim amin Rabbim hepimizin bebişine şifa versin ☺️
Sydd Mevianne merhaba. Yiyecekle alakalı olduğunu düşünmüyorum Bebeğin sıvısıyla alakalı bir durum sanırım. Öyle dedi doktor. Ve armut tüket dedi sizde deneyin isterseniz. İnşaallah geriler düzelir bu durumda olan bebişlerimizin hepsi
Sydd Sevimgiller evet düzelmezse erken doğuma alabilirim ve sünnetle geçebiliyor dedi banada. Ama gönül ister ki o zamana kadar geçsin inşaallah. Sizin ne kadar var doğuma?
Mevianne Sevimgiller bizimde iki böbreğinde var 30 haftalığız 14 cm civarı ikiside :( inşallah geçer🙏 Sizinki kaç cm