nisamom_ Kızlar ben hala beklemedeyim sizde durumlar nasıl 🙂 inşallah wardır iki kere test yaptım negatif 🥹
kbra19 Benimde bat 26 Bugün kaset test yaptım ama negatif bu ayda olmadı sanırsam olsa çıkardı diye düşünüyorum
nisamom_ kbra19 inşallah canım önümüzdeki ay nasip 🌸yaa hep bir umutla kaç aydır bekliyoruz negatif görmekten yoruldum artık 🙁
MrsAvangers Bat 25,sabah , erken test yaptım ama negatif.O kadar belirti yaşıyorum boşa gitmez inşallah 🥹🤣🤲🏻
Boss01 MrsAvangers bende 25 test yaptım silik kan verdim negatif bugün gine test yaptım aşırı aşırı silik meraktan çıldırıyorum 😂
Sinem94 Alimenur pek ümitli değilim aslında 13 ünde enfeksiyon için gittim beta 0.1 di belki bi ihtimal yükselmiştir diye beklıyorum işte ☺
aybarsaybuke Yumurtlamanın 10.gününde kan verdim negatifti bu ay geçti büyük ihtimal benimde bidaha aya artık ilac baslıcam dedi doktor
Yusufayazin__annesi Pemberuya bat 23 bugün kaset test yaptım bişey çıkmadı negatif gördüm bu ay yumurtlamayı takip ettim bakalım beklemede kaldık
Sinem94 Pemberuya anladim cnm erken oldu diyince acaba yerleşme mi diye düşünmüştüm olsun umutlar Kasım ayına 🥰
Alimenur Sinem94 e canım 13ünde diyosun hiç belli olmaz ki orası Rabbim isterse biliyosun her şekilde olur inşallah