Zehraaxdnz Kizlar 23 haftalik gebeyim dun aksam kalcama agri girdi bugun azaldı ama kaybolmadi hala hafif var normal mi acaba
Kleopatra- Zehraaxdnz Kasık ağrısı falan değil sonuçta normal diye düşünüyorum ben. Yine de bir doktora görünün
Hulus Zehraaxdnz o haftalarda bende yaşadım magnezyum takviyesi çözüm oluyor doktorunuza sorun bir isterseniz.
Pinarbek Drysmsn bı elinizle baksanıza sertlik şişlik var mı, benimde sol tarafımda vardı, çok şiddetli ağrıyordu yaz bezesi gibi sertlik vardı sonra kendiliğinden geçti
HSena38 Zehraaxdnz doktorunuz magnezyum verecektir büyük ihtimalle ama siz magnezyum ve kalsiyum aliminiza dikkat edin normal 🌸😊
Canebruu Ben çok çektim daha 4. Ayımda kalça ağrısından yürüyemez olmuştum iki kere düşmüşlüğüm bile var magnezyum desteği yeterli olmamıştı bende fizyoterapistle çözüm bulmuştum ama normal geçiyo sonrasında🙏🏼
Zehraaxdnz Canebruu ay resmen ben dun adim atmak istedim esim kolumdaydi o olmasaydi kesin duserdim magnezyum kullanıyorum aslinda ama sanirim yeterli gelmiyor
Zmraemr Zehraaxdnz ayakta çok mu kaldiniz ondan da oluyor .Bir de magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor.Dr vitamin verirse kullanın.Onun dışında yoğurt yiyin süt için.Buz kompresi iyi geliyor
Zehraaxdnz Zmraemr ayakta cok kalmis olabilirim canim baya yoruldum dun çalışıyorum is yerim uzakta ister istemez yorgunluk oluyor malesef
Zehraaxdnz Gltanesi resmen adim Aramıyorum canim bazen gercekten cok çekiyoruz inşallah saglikla kucagimiza alalımda yavrularimizi
Mer93 Zehraaxdnz aynen ben de dikkat etsem de yetersiz kalmıştı ilk gebelğimde topallıyodum resmen nasıl bi ağrı gidiyodu dr a söylediğimde kalsiyum yetersiz dedi bi takviye vermişti direk kesildi doğuma kadar da kullanmıştım
Gltanesi Zehraaxdnz amin bende geceleri çok kötü oluyorum resmen kemik batiyormus bıçak saplaniyormus gibi oluyo ya
Aleynaerayy22 Zehraaxdnz bende de oluyor aynısı uzanıyorum oturmakta zorlanıyorum kalçamın üstüne kalkınca agri giriyor çok kötü o acı 🤦♀️
zehraKr Zehraaxdnz bendede var birkaç gün düzenli su içemedim ilaçlarımı da aksatinca ortaya çıktı dünden beri vitaminlerimi alıp bol su tüketiyorum ağrısı geçti sayılır bacağıma kampta giriyordu benim