Kevser00 Kızlar bebek kıyafetlerini yıkıycam ama beyazlı ve renklileri ayırmama gerek var mı makinenin başında oturdum bekliyorum😂
benkosarim Kevser00 ister istemez renkler arada karışabiliyor eğer renk mendili yoksa ayırın bence ben bir yıkadım pembe bir elbise full beyazlara geçmiş tekrar yıkamam gerekti Arap sabunu ile çıktı ama tam çıkmadı gibi
Opheliaaa Kevser00 Renk ayırıcı mendil kullanıyorum ben ondan yoksa tabiki ayırmam lazim renklileri 🤭
Kleopatra- Kevser00 Karışmaz sandım ama karışıyor. Benim bebenin beyaz kıyafetleri mavi olmuş mesela. Dikkat etmek lazım.
bilghrz Kevser00 rossmannın renk ayırıcı mendili var canım onu kullan bence ben kendi çamaşırlarımızı bıle renklerını ayırmadan yıkıyorum hıc bisey olmuyor mesela siyahlarla beyazı attım bişey olmadı😊
HSena38 Kevser00 valla ayırdım o halde bazı şeylere boya akmış 😢 Daha fazla uğraştım kesinlikle ayırın 🌸
Kevser00 HSena38 ayırdım bende ilk başta hepsini doldurdum makineye sonra içim rahat etmedi ayırıp koydum
mercimekmi ben hem renklerine göre ayırdım hem renk ayırıcı mendil kullandım hiç sıkıntı yaşamadım mendil kullanmayacaksanız bile kesinlikle renklerine göre ayırın
bilghrz busra009 çamaşırları siyah beyaz ayırmadan atıyorum içinede bır tane mendil atıuorım camasırın rengi bırbırıne karısmamıs bı sekılde cıkıyor mendil solan rengi cekıuor vallaha dünya varmıss hemde daha tasarruflu