Prlmrynil Merhaba hanımlarr 2 tane kızım var 2.si daha 14 aylık hiç beklemediğim bir haber aldım hamileyim 🤯 sizler de 3. Bebeğine hamile olanlar var mıı
1prenses2prensanne Prlmrynil benim de iki yaşında oğlum var ve 31 haftalık ikiz hamileyim üç sayılır çok üzülmüştüm önce ama şimdi sağlıkla bir an önce kavuşmak istiyorum rabbim bundan geri koymasn çok güzel bir duygu zorluğu var olacak elbette ama şanslıyz da bence Allah olmayana da versin
N_A_Z_L_I_M Prlmrynil Bacım yine senin 3. Benim 4. Sürpriz yumurtam Bebeğim 16 aylık ben 30 haftalık hamileyim bizleri neler bekliyor hiç bir fikrim yok 🤔
Ebruliya Prlmrynil iki oğlum var 12 ve 8 yaşında. 3. Ye hamileyim bilerek ve isteyerek😁 29 haftalık nasipse kızım olacak😍 abileri çok dua etti kız kardeşimiz olsun diye rabbim de nasip etti şükür
Zuzuu86 Benım boyumu gecmıs çocuklarım varken 3. Geldı 😅🥰 sağlıkla gelsın inşallah dıyorum sürpriz yaptı bıze yıllar sonra çok şükür tabı çok mutluyum sabırsızlıkla beklıyorum oglusumu ☺️ Bu arada oğlum 16 yaşında kızım 12 ☺️
Prlmrynil Benimde büyük kızım erkek kardeş istiyorum diye tutturuyor tabi sağlıklı olması önemli ama insanın gönlünden farklı cinsiyette olması hep geçer tabii