nuurrceren hanımlar son haftalara doğru girmişken evdeyken youtube üzerinden pilates yapmak ve leğen kemiğimi, kalçamı çalıştırmak istiyorum. tavsiye videolarınız var mıdır?🫶🏼
Kleopatra- nuurrceren Son haftalarda ne zor oluyor bir bilsen.😂 Başta başlamak gerekiyor yoksa yapamıyor insan. Video olarak da ben direk gebelikte pilates falan yazarak denemiştim egzersizleri. Ama dediğim gibi zor oldu bıraktım.
nuurrceren Kleopatra- yaa öncesinde de hep spor yaptım ve genel olarak her yere yürüyordum. ama pilatesi hiç denemedim🙈 youtube üzerinde “elçin demirel-hamileyiz yürüyoruz 30dk/40dk/1 saatlik” videolarını yapıyordum genel olarak ve çok iyi hissettiriyordu gerçekten😍
Kleopatra- nuurrceren Ben doğurdum sıpa 13 günlük oldu. Yapabilirsen devam et tabi ki benim sezeryan göbeğim uyuz ediyor beni onun için spora başlamak istiyorum ama zamanı var daha. Üzgünüm spor konusunda.😂
nuurrceren Kleopatra- yaa maşallah size, 13 gün geçmiş bile🤭 çok tatlısınız teşekkür ederimmm 🫶🏼 sende artık daha sonra başlarsın spora 🌹
nuurrceren 11mom01 evet ben de hep elçin demirel-hamileyiz yürüyoruz serisini yaptım 😄 ama pilates serisini felan hiç denemedim 🤭 yaa aynı haftada olduklarıma denk gelince çok mutlu oluyorum nedense 🙈💓
11mom01 nuurrceren aynen bende özellikle merak ediyorum aynı günde gittiğimiz kişilerle doğumlarımızın arasında kaç gün olacak diye 🤭😇