tontonhanim Kızlar yüzümde yeni farkettim kaşıntısız bir sürü kırmızı iğne ucu kadar benekler oluşmuş neden olduğunu bilmiyorum kaşıntı vs yok aynaya baktım da gördüm yüzüm mahvolmuş 🥺27+5 haftalık gebeyim gebeliğe mi bağlı
1Gunes tontonhanim benimde basenlerim oyle bi yerde okumuştum hormonalra bağlı östrojen fazla salgilandigi için oluyormuş ama doktora da bi danışın
Kleopatra- tontonhanim Yüksek ihtimalle gebeliğe bağlıdır. Benim yüzüm de mayın tarlası gibi olmuştu bakım kremleri kullandım öyle geçti. Doğum yapınca tamamen gidiyor.
Soruyorumm tontonhanim kan sulandırıcıdan kaynaklı uyurken yüzünde ince ince kanamalar olmuş olabilir akıl yürütüyorum doktoruna sormalısın kan sulandırıcı kullanırken kovidken hemene kızarıp morarıyordum
tontonhanim 1Gunes teşekkür ederim doktorum muayene dışında hiçbir şeye cvp vermiyor haftaya kontrolümuzde 🥺
tontonhanim benkosarim insAllah ya şaşırdım yüzüme bakınca daha dün bile yoktu yada farkedemedim bilmiyorum
tontonhanim Soruyorumm doktorum muayene dışında cvp vermiyor kontrolümüz de haftaya umarım ciddi bişe değildir. Bu hafataya kadar hep kullandım 8lk defa karşılaştım böyle bişeye
tontonhanim Kleopatra- ayy insAllah ne olduğunu da bilmiyorum açıkca ne kullansam geçer dün yoktu bugün aniden bisürü olmuş şaşırdım
Soruyorumm tontonhanim kullanmaya devam et bence yüzün geçer ama igne daha önemli bundan kaynaklı oldugu bile belli değil belki hormaneldir.
Kleopatra- tontonhanim Lo rochenin sabununu ve Bioderma kullandım çok iyi geldi. Özellikle sabun. Aşırı tavsiye ederim 🌿