Arzu_uu 14 haftam kaldı hanımlar isteğe bağlı sezaryen olmak istıyorım panık atağum olduğu için Bağcılar’daki hastanelerdeki doğum fıyatkarı hakkında bilgısı olanlar yazabilir mi rica etsem
Aaaysee Arzu_uu Bağcılar medicine hospital ilgili bir hastahene bir çok yakınım orda yaptı doğumunu kuzenim haftaya yapacak normal 6.500 fiyatı sezaryeni tam hatırlamıyorum düşünürseniz sorarım cuma günü oraya kontrole gidicem
Canangnctr Arzu_uu bagcilar meydanda hospitalist hastanesi var orda doğum yaptım ben 2 ay önce diğerlerine göre daha uygun çokta memnun kaldim bayan doktor derya öztürk var ona gidebilirsin
Aaaysee Arzu_uu kuzenime eğer doktorunu hiç değiştirmeden hamilelik sürecinde hep giderse normal 6500 sezaryen 7500 e anlaşmışlar ama zam gelme ihtimali de yüksek haberiniz olsun 💜
MomsofSea Arzu_uu malesef. Zorunlu sezeryan 8.500 civarı. İsteğe bağlı olunca direkt 15bin 😬 dağyolundaki medilife hastanesi çok uygunmuş. Hatta 1 tane de çok övülen doktorları var. Araştırmanı öneririm.
Arzu_uu Aaaysee evet öyleymiş yılbaşından sonra zam olucakmış tüm hastanelerde benımde doğumun ocakta hayırlısı olsun gerçekten şu zamanda hersey çok pahalı