Elifsahin93- Saat 2 de doğuma alicak doktor. Açıklık var hatta ayaklardan gelmeye başlamış kızımın biri çok korkuyorum dua edin inşallah.
Busra3246 Elifsahin93- rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sağ Salim bebeklerinde sende çıkarsın hastaneden Allah’ıma emanetsiniz
Miniktirtil Rabbım yardımcın olsun inşallah canım hayirlisiyla sağlıkla evlatlarına kavuşursun inşallah 🤲
Tugceonur Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ saglim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın yavrularinizi
Asyabuse Allah yardımcınız olsun.. sağlıkla kucağınıxa alın inşallah 🙏🏻🙏🏻 haftanız gayet iyi korkmayın bebişleri öpüp koklayacağınız günleri hayal edin rahatlayın ❤️ güzel haberlerinizi yazın bize de 🌸
Nur_089 2Meyve- allah yardimcisi olsun herkesin sizinkiler kuveze girmisler miydi postu acan arkadas nasil oldu acaba dogumu insallah iyidirler 🙏🏻
2Meyve- Nur_089 kuveze girdi oğlum . Benim tek çocuk du ikiz değil . Şuan 3 yaşında bende kızıma hamileyim 😊
Elifsahin93- Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun dün doğumum gerçekleşti. Çok şükür kızlarına kavuştum henüz küçük oldukları için kuvezde kalicaklar bu süre. Ama benim aşırı ağrım ve sancılarım var gazimida maalesef ckaramadm
mavininhertonuu Elifsahin93- Rabbim sana şifa versin bebişlerinle de sağlıkla tez zamanda hayırla kavuş inşallah