sevil42 Kasımın ilk haftası gibi planlı sezeryanım olacak çikolata siparişi için erken mi şimdi birde sizlerin alıp memnun kaldığınız kaliteli ve uygun nereden alabilirim şimdiden teşekkürler
Yorgunummm sevil42 salı günü doğumum var dün sipariş ettim 😅 cumaya gelicek çikolata deposundan söyledim
Hesramm sevil42 bende çikolata atölyesinden sipariş ettim oldukça kaliteli geldi doğumuna bir ay var ama raf ömrü 6 ay serin ve kuru yerde durduğu sürece sıkıntı olmuyo
Serap-Yigit Ben 35. Haftadayım. 2 hafta önce aldım. Bozulmadı sürekli kontrol ediyorum arada yiyorum 😂
zamaneannesi80 sevil42 ben çikolata deposundan sipariş vereceğim kasımda benimde doğum şuan 34. Haftadayız 36. Haftada sipariş vermeyi düşünüyorum.. raf ömrü bir sene diye biliyorum zaten
Arife2736 sevil42 ben kendim hazırlayacağım Kasım ayınin ilk haftasi yapicam doğum 13 -27 günleri arasindedi doktorumuz normal istediğim için ayın başı gibi yapıp kenarda bekletin en havalar serin zaten
minikbiranne35_ Ben instagramda molicikolata sitesinden indirimde aldim 100 cikolata kolonya sisesi kutusu 150 tl geldi cikolatasi cok guzel tadi da ayni sekilde dolapta bekletiyorum bir sorun olmadi