sedamom00 SaruMerve bencede canım iyi bir dahiliye doktoruna gitmelisin idrar kültürü yaptır bunu ihmal etme ben çok geç kalmıştım kadın doğum doktoruna gidiyordum fitil verip gönderiyordu
SaruMerve sedamom00 önceki gebeliğimde bunun tedavisi için gittiğimde öğrenmiştim hamile olduğumu tedavi olamamıştım şimdi hallediyim diyorum çok sıkıntı oluyo çünkü
nazli_ozcan09 SaruMerve bebeğin büyüklüğüne göre değişiyor kaç haftalık iken kürtaj oldunuz ben 2 aylık iken kürtaj oldum doktorum 2 adet üzerine kalırsın dedi öyle de.oldu zaten 2 adet üzerine hamile kaldım şuan 5. Ayımız dayız
SaruMerve nazli_ozcan09 maşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah son adete göre 8 haftalıktı ama ultrasonda 6 haftalık gözüküyordu
SaruMerve 3MelekAnnesiiii bende bugün gittim canım rahmin temizlenmiş dedi ama benim zaten enfeksiyon sorunum var onun tedavisine başlamak istiyorum hamilelikte zor oluyor ama bebiş istiyorum tekrar çok inşallah nasip olur
3MelekAnnesiiii SaruMerve merak etme Allahim en hayirli zamanda en guzel haberi sana verecektr eminim buna🌹🤲🥰 insaAllah Allahim sana da nasip etsin gonlune gore versin insaAllah♥️🌹🤲
Kiwi12 SaruMerve merhaba doktor 3 ay korunmami söylemişti korunsun. Daha sonrası bıraktım 9 ay sonr ahamile kaldim
536770 11 ay önce kürtaj oldum hala kalamadım 5 haftalıktı çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım sonra hiç beklemeden tedaviye devam ettim 3 kere daha olmadı
sedamom00 SaruMerve iç çamaşır giysen olmuyor ilişki yaşadığın zaman da çok can yakıyor şuan hamileyim tekrar var çok zorlanıyorum ihmal etme
nazli_ozcan09 SaruMerve o hiç sorun değil benim ki de öyle 1 hafta geriden geliyor çocuğun gelişimi ile alakalı geç döllenme de olabilir 21 +1 im ama doktor a göre 20
Kiwi12 SaruMerve siz doktorunuzu dinleyin demekki benim durumum bunu gerektiriyordu. Çünkü benim bebeğim karnimda ölmus şekilde bir ay kalmış bir ay sonra kanamam oldu öyle gittim 😞😞
SaruMerve sedamom00 o kadar iyi anlıyorum ki bi yere gitmeye korkuyorum o derece rahatsız ediyo inşallah gidecem canm hamileliğimde bende baya zorlanmıştım çünkü dahiliye mi bakıyo jinekoloji mi
536770 SaruMerve amin inşallah bugünde dahiliyeye gidip bazı kan testleri verdim vitaminler hemogram açlık kan sekeri gibi değerler düşük oluncada zor oluyormuş
536770 SaruMerve inşallah ben akşam üstü erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm inşallah vardır kan vericem🙏🏻😌
SaruMerve sedamom00 jinekolaja randevu aldım normaldede vardı ama kürtajdan sonra felaket bi artış oldu normal hayatım bitti denilecek derecede şuan 😔
Azra41 SaruMerve Hiç takma bebeğim bende öyleydim stres en büyük etken olmamasına .. Kafanda kuruyorsun da ilişki oluyor olmuyor relax akışına bırakınca ummadığın anda pat tutuyor valla 🥰
Burrccu SaruMerve canm ben kendliginden dusuk yasadim o yuzden bir adet gordum ve tekrar hamile kaldim cok sukur. Kurtaj durumunda rahime mudahele edildigii icin bi 2 ay beklenilmesi gerektiğini duymuştum.
SaruMerve Burrccu aynen canım şu durumumda zaten mecbur bekliyeceğim kaşıntı sorunum ortaya çıktı bide aşırı fazla ondan snra nasip olur inşallah 🙏🏻