Powergirls SaruMerve sana tavsiyem hsg çekil benim yapışma olduğu için hamile kalamiyorum ameliyat olmam gerekiyor
_gmzenur_ SaruMerve Kürtajımdan 7 ay sonra hamile kaldım canım. 3 ay korunmamı söylemişti doktorum rahmin toparlanması için . Stres yapma inşallah en kısa zamanda rabbim tekrardan bir evlat daha nasip eder🤲🏼🌸
SaruMerve Trapezunta maşallah canım dua et banada nasip olsun biran önce çok zor geliyo bana bu süreç 😔
Trapezunta SaruMerve Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size de. Ama stres yapmamak çok önemli. Kafaya azıcık bile taktığımız zaman nasıl oluyorsa olmuyor gerçekten. Duam sizle 🫶🏻
Gizemgksnmz SaruMerve ben 3 ay korundum 9 ay sonra hamile kaldım ama bu süre içinde 2 kere kimyasal gebelik yaşadım şimdi 11 haftalığız Allah en kısa zamanda size de nasip eder inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Zeynep0607 Kuzum rahimin kendini toparlaması İçin ilk 3 ay korunun dedi korunduk ve folik asit kullandım 3 ay.4. Ayımıza girer girmez rabbim tekrar nasip etti şuan doğumuna 13 gün var Allah’ın izniyle
SaruMerve Zeynep0607 maşallah kuzum sağlıklıca gelsin yavrun banada nasip olur inşallah bu psikoloji çöl zor
Zeynep0607 SaruMerve evet öyle ama merak etme günü geldiğinde rabbim sana da sağlıklı bir bebek nasip edecek.İmtihan dünyası.Bir yerde okumuştum biliyorum teselli olmayacak açına ama Doğurmadan vefat eden bebekleriniz cennetin kapısında sizi kordonunuzdan çekerek cennete sokmaya çalışır diye.Meleklerimiz bizi orada bekliyor sen hiç merak etme ❤️❤️
Daphnee Ocakta kürtaj oldum doktorum 3 ay korunmamı söyledi Haziran’da korunmayı bıraktık temmuzda hamile kaldım 😇
Haticeecn Bn 3 ay korundum 3 ay denedim ondan sonra oldu canım sana tavsiyem acele etme kendini topla bneim naçizane tavsiyem keçi boynuzu pekmezi yedim 15 gün sonra bıraktım yunurtalarimiz yeterince gelişmiyor yani benimki öyleydi çok faydasını gördüm
Daphnee SaruMerve amin inşallah bir an önce güzel haberlerini alırız canım Allah’ım güzel bir hamilelik süreci nasip etsin
SaruMerve Trapezunta Allah razı olsun inşallah rabbim nasip eder ne kadar takmamaya çalışsamda malesef çok yeni daha takıyorum
elifcicek_07 SaruMerve benim iki kaybım vardı doktorum düşüğün ardından sağlıklı gebelik şansı artık ilk regl oluşunuzdan sonra deneyin diyor ama ben doktorumu geç bulmuştum 4 ay sonra tekrar hamile kaldım
SaruMerve elifcicek_07 kendiniz mi düşürdünüz yoksa kürtajdan sonrası için mi dedi doktorunuz 1 regl sonrası diye