annebebek7 Merhabalar bebeğinizin ilk hareketini ne zaman hissettiniz ben daha 8 haftalığım ne zaman ve nasıl hissedecegimi merak ediyorum🥰
Der_0 annebebek7 daha çok var hissetmene 🥰 ilk hissedişin 19/20 haftalarda kıpırtı gıdıklama gibi olur daha sonra yavaş yavaş hareket eder artık hareket olduğunu anlarsın sonra zaten içinden bi pehlivan çıkıyor ve istemesende hareket olduğunu anlarsın 😂🥲
Fatmaztrk annebebek7 ilk gebeliğim 19. Haftada hissettim 20. Haftada sürekli olamaya başladı şimdi zıplıyor kerata 😂 dünyanın en güzel hissi rabbim isteyen hak eden herkese versin
1erkekkannesiiii annebebek7 17. Haftadan sonra yavaş yavaş hissetmeye başladım. Su an 24 hafta boks yapıyoruz içerde 🤣🤣 içerden dışarı doğru pıt pıt bisey oluyor cok hoş bir his ama su an sağlam yumruk kafa popo yiyorum 🤣
2baybannesi Beyza038 16+1 im bende ikinci gebelik ama hala hissedemedim ikinciler daha erken olur derler ama bu gidişle 20li haftaları bulacak 🥰🙈
FilizzzB Ben 17.haftamda net hissetmeye başlamıştım. 16 da hafif seyirme tarzı bir şey oluyordu ama tam emin değildim ne olduğuna. Doktorum zayıf olsaydın daha erken hissetmeye başlardın dedi hafif tombik anneler 17 de hissetmeye başlıyor galiba
dogapk 15+4 ama anlamlandiramadigim hisler oluyor ama gazdır diyip geçiyorum net birsey hissetmedim henüz biraz daha vakti var 😊😊 heyecanli bir his olmali
GulserenKY dogapk Bizim günümüz sizinle aynı. Bende öyle kipirtilar oluyor ama emin olamıyorum henüz:)
esmaozdemir76 1erkekkannesiiii çok güzel bı his heleki haftanız ilerlesin görün o zaman boksu şuan 31 haftadayim içimde resmen bı savaş oluyor
esmaozdemir76 annebebek7 ben en net 21. Hafta da hissettim ondan önce daha bağırsak hareketi gibi geliyor
1erkekkannesiiii esmaozdemir76 hahaha 🤣 Ben cok seviyorum sabah uyanınca vuruyor ya sanki günaydın anne der gibi 🥹🥹🥹 Az kalmış geliyorum bende savaş meydanına 😀 doğunca da böyle olur mu acaba yandık
ardaada annebebek7 18. Hafta civarlarında pıt pıt gibi belli belirsiz bir şeyler oluyordu ilk hamileliğim
esmaozdemir76 1erkekkannesiiii benimki eğer doğunca da böyle olacaksa geceleri hiç durmyacak gibi gün içinde gece ye göre daha az hareket ediyor ben ne zaman yataga gidiyorum benimki içerde direnmelere donmelere başlıyor
Gozdeparlar annebebek7 20+3 deyim hala hissetmedim maalesef o kadar çok bekliyorum ki anlatamam. Rüyalarıma giriyor