poyrazvearya Şuan hastanedeyim perinotoloji uzmanı istifa etmiş radyoloji uzmanına yönlendirdi ayrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına ayrıntılı ultrason yaptıran var mı acaba 20 .haftamdayım
ada22 İlk radyoloji uzmanına yaptırdık, daha sonra perinatoloji uzmanına da yaptırdık. İkisi de aynı şeyleri söyledi. Önemli olan deneyimli olmasıymış. İnşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻
nilsmomy poyrazvearya ben yaptırdım canım çokta memnun kaldım her şeye baktı ama renkli bakmadı ve usg fotoğrafı vermedi ben de çok önemsemedim önemli olan usg nin amaciydi benim için o yüzden
Ezgiliiii Perinotoloji uzmanı olan başka yerde yaptır. Bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum. Hiç doktor bulamazsın amenna ama başka doktora gidebilecek durumun varsa kesinlikle perinatolog
esmaozdemir76 poyrazvearya benimki radyoloji uzmaniydi gayet detaylı ve güzel geçti 40 dk filan sürdü
aren6161 poyrazvearya daha dün yaptirdim ilk çocuğum dada aynı doktora gitmiştim zaten ya radyoloji yada peritwnoloji uzmanı olması gerekiyor
Zuzuu86 Bende radyoloji uzmanında yaptırdım çok da memnun kaldım 4 tanede a4 büyüklüğünde resım verdı çok guzeldı.. Bakırköy uzmanlar tıp merkezi Rıdvan bey