suelin Kan değerlerim düşmüş bunu öğrendim sağlık ocağı hemşiremden gittikçe düşmüş yani Kan değeriniz kaça düşüyor ne yapıyorsunuz yükseltmek için korkmaya başladım 😓 ferrum sıvı bi ilaç kullanıyorum hap içemiyorum kusuyorum anında hapı faydasi da olmuyor
AhseninAnnesii suelin eger degerlerinizde ciddi bir düşüş varsa kan takviyesi yapilir zaten. Doktorunuzla görüştünüz mü?
Kleopatra- suelin İlaç içmeniz çok önemli. Olabildiğince çıkarmamaya çalışın ki faydası olsun. Kan yapacak şeyler tüketin.
KumsAlyaa suelin sağlık ocağına Çok fazla güvenip üzülmeyin aynısını bana da dediler aa kanın çok hızlı düşmüş filan ebe dedi hemen gittim özele doktor yeniden baktı değerlerime dedi neye dayanarak bunu söylemiş kan değerlerin gayet iyi yanlış çıkmış sonuç sağlık ocağının tahlilleri pek güvenilir değil bende hastanede tekrar edin tahlili
suelin AhseninAnnesii yok kuzum bugün yarin ararim kendisini moralimi bi duzelteyim 😓 hap da içemiyorum kusuyorum aninda yani saniyesinde
Zeynepp__ Benimde kan değerlerim çok düşük ilaç fayda etmediği için doktorum dahiliye doktoruna gönderdi Akdeniz anemisi hastalığı olabilirmiş bakalım cuma günü gidecem 🤔
suelin Kleopatra- pekmez e de başladım vala artık tatli şeyleri ckk sevmiyordum gebelikten önce fakat artik yemek ve içmek zorundayım en azından doğuma kadar.
Kleopatra- suelin Bebeğiniz sağlıklı bir şekilde doğana kadar mecburen yemek ve içmek durumundasınız. Kuru üzüm yiyin oda kan yapıyor çok. Fikir olsun size de.🌼
KumsAlyaa suelin gerçekten böyle oldu gidip hastane de tekrar edin testlerinizi ve genelde hastaneye yaptırın