Emineo98 Dün gece progrstan gitil olarak kullandım sabah kalktığımda az bişe kan gelmiş yine normalmi kaç günde kesilir kanama korkuyorm 🙄
Fatmaztrk Emineo98 duruma göre değişir hamileliğin sonuna kadar kullananlar var benimki 12.ci haftada bitmişti sanırım. Doktoruna fitilin çok işe yaramadigini iğne istediğini söyle devam ederse eger
1erkekkannesiiii Emineo98 hemen kesilmez canım biraz kullan ama kan açık renk ve çoksa yeniden doktora söyle iğne yaparlar daha iyi olur
Cerentuna Emineo98 canım kişiden kişiye değişir benim bir gün içinde kesilmişti ama bir hafta on günü bulanlarda oluyor kişiden kişiye göre değişiyor sanırım sen gönlünü ferah tut kendini lütfen yorma Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Melisasis Canım o bir süre devam edecek . Hatta 1 hafta leke göremeyene kadar kullanacaksın progestan öyle bırakacaksın bi anda kesilmez
1erkekkannesiiii Emineo98 progestanın iğne hali canım bide başka bir iğne daha vardı ben düşük tehditi yaşamıştım acilde onu vurmuşlardı karnımdan. İsmini hatırlamıyorum ama 😢