snayglll Kızlar hamile kaldığınız ay yada kalmadan önce rüyasını gören oldu mu? Bazen rüyalarımız çıkıyor bebek yumurta altın araba görüp hamile kalanlar var sizler gördünüz mü ?
Mrvbnbg2208 snayglll ben gördüm o ay 3 kere gebelik testi alıp yapıyordum ve hamile kalmayı düşünmüyordum ne alaka bu rüyalar istemiyorum bile diyordum son kez gördüğüm de adetim 2 gün vardı gittim test aldım yaptım ki pozitif çıktı
Der_0 snayglll ben rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ne alaka diyip adetime 4 gün kala idrar testi yaptım çift çizgi olmuştu hemen kan verdim anaa hamileyim 😂 bizim buralarda rüyada altın görünce kız çocuğu derler bende üç kere altın gördüm kızım olacak inşallah ❤️🙏🏻Rüyalara çok inanırım ve saçma şekilde rüyalarım hep çıkar
Seyma65 snayglll ben hamile olduğumu bilmeden rüyamda görmüştüm gebelik testi yapıyordum hatta inanmayıp beş altı tane daha yapmıştım hahaha ama bu çok düşündüğümden bence rüyamda görmem
68selda06 snayglll ben görmedim ama bi komşumuz görmüş beni sonra bana dedi sen hamilesin gör bak dedi hamileymisim
Anneolmak93 Hamileydim cinsiyet gördüm rüyam da bebeğim dogmuş bana altın getirdi ler taktılar bebege de isimli künye zaten altın kız çocugu demektir gittim kız oldugunu söyledi doktor
Meliyyke snayglll hamile kalmadan 2 ay önce sarışın bir erkek çocuğum olduğunu görmüştüm. Şimdi oğlum olacak ama sarışın esmer orasını bilemem 😅
MerveAkty snayglll dun gece bende eşimin kucağında bi oğlan çocuğu gördüm hatta adı A. Deniz dediler . Ya dedim ne ara oldu bu Allah aşkına şimdi de tuvalette leke gelmiş. Inşallah hamile değilimdir. Hap+prez kullanıyoruz gerçekten atıcam kendimi biyerden🤣
BetulDrc_1 Bende görmüştüm ☺️☺️😍😍 evin kapısını açıyordum erkek bebek apalayarak içeriye giriyordu 8 aylık hamileyim oğluşum bekliyorum hayırlısıyla 🙏♥️
balkizinbebegii snayglll ben görmedim ama teyzem ortalıkta iki oğlan çocuğu olduğunu görmüş biz de varmışız falan o gördükten hemen sonra hamile kaldığımı öğrendim ve oğlumuz oluyor 😇 bence işaret edebilir rüyalar 🥰
Teslimeesma snayglll hamile kaldığımi bilmiyordum 😁 rüyamda doğuma giriyordum çok kolay doğum yapıyordum şakır şakır süt akıyordu gogusumden😁 sonra hamile olduğumu öğrendim😁
Sumeyyeky snayglll valla inanmayabilirsiniz ama 3 gebeliğimde de kendimi hamile gördüm 3 4 gün sonra öğrendim hamile olduğumu ve 3 ünde de başkasını hamile gördükten en geç 1 hafta sonra gebelikler hep sonlandı
advice hamile olduğum ay rüyamda kendimi hamile olarak gördüm çok gerçek gibiydi, ama sonra rüya aman diyip geçtim. Bi 10 gün sonra da hamile oldugumu ögrendim.
_almirasmom snayglll ben ruyamda kedı gordum zaman bebek olcanı anlamıstım ılk kedı gordumde dıs gebelık yasadım sonra gene kedı gordum hamıleyım sanırım dedım 🤣
Alimenur @snayglll Ya aslında bende bu postu arıyorum diyebilirim Bugün rüyamda okul gördüm Kalkar kalkmaz tabirine baktım çocukla ilişkilendirenlerde var Pzrtesi de eşim rüyasında beni görmüş test istiyomuşum ve pozitif olduğunu söylüyomuşum baya gerçekçiydi dedi Bende dün 9 aylık hamile gördüm kendimi heran doğum yapcak gibi sol bacağımda ağrı kasılma oluyodu Adetime 5 gün var hafif hafif anlık karın ağrılarım oluyo Bu ay olabilir mi ya