Yengec33 Çok şükür banada nasip oldu doğum hikayemi yazmak 😊41+1 olmuştum arkadaşlar sancı açılma nişan su hiçbir belirti yoktu yurtdisindayim doktorum suni sancidan önce doğal bi ilaç verdi sancimin olması için sabah 9 da içtim 12 gibi sancılar gelmeye başladı 😊 ama ne yalan soylim zordu tabi Rabbim sabrını gücünü veriyor sancidan inlemeye duvara vurmaya başladım 4 cm açıklık oldu 2 gibi 5 te bidaha baktılar bebeğin kafasını görünüyor ikin dedi hemşire ağrıdan ikinamiyorum ikiniyorum ama bebek gelmiyor 4 kiloydu. Neyse 5 te başladı doğum 8 e kadar sürdü kafası bile çıkmamıştı daha başka bi doktor geldi bi yandan karnıma bastırdı bi yandan bagirdim ikindim ama bağırma nefesini tut ve var gucunle ikin dedi 3 cu ikinmada bebeğim doğdu çok şükür kuş gibi hafifledim oğlumu kucağıma verdiler tabi şoktayım benimmi bu diye ağlıyordu güldüm sevdim oğlum oğlum dedim inanirmisiniz sustu sesimi duymaya calisiyor bebek doğarken sanırım bir omuzu içerdi zorlamış çıkamamış kestiler ama hissetmedim bile kaç dikişim var bilmiyorum sanırım 4 yada 5 tane 4.400 gr ve 58 cm boyu ile doğdu oglusum şuan yanımda yatıyor çok güzel bi duygu kendimi çok güçlü hissediyorum sizede normal doğumu tavsiye ediyorum evet zor ama Rabbim gücünü veriyor happy Kids te görüşmek üzere herkese hayırlı doğumlar dilerim😊
Mavidunyamm Yengec33 35 ten beri doktora gitmediniz mi kontrole. O zaman fark edilmedi mi gelisiminin durduğu. Bence siz doktorunuzu dinleyin sezaryen ile dogumunuzu yapın riske atmaya gerek yok
Yengec33 [bilinmeyen] allah yardım ediyor canım benimki daha büyükmüş ve ben zayıfım ben bile yapabildiysem😁 kendine güven ve doktorun ne derse onu yap doğum aninda
yagmurtpl Maşallah Allahım sağlıkla size bağışlasın bi ömür 🙏❤️ Darısı bize inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı biz de 🙏❤️