biokadin Kızlar gebelikte griple nasıl baş ediyorsunuz bende 28 haftadayım. İlaç ve bitkisel yasak ama idrar yollarımda enfeksiyon var diye infex 200 mg kullanıyorum ama cok da bir faydsu yok açıkcası
Derya_gumus biokadin valla 1 haftadir gribim halada gecmedi dr ihlamur zencefil bile onermedi parolla gecirmeye calisiyorum zor Allah yardim etsin
Sevvl biokadin ah bende önce eşim şimdi ben gripten ziyade burnum dudağım gözün dahil ucukladi basım çatlıyor ama yapacak bişey de yok 🤦
Glshozcn Zencefil bal limon karışımı 🙂 ve ıhlamur limon karışımı. Hamileliğimde ve emzirirken bu yöntemle kısa sürede atlattım gribimi.
biokadin Derya_gumus sorma bitkisel vs yasak zaten biliyorum ama limon tüket mandalina cıktı ondan al benöyle yapıyorum cok ağrım olmadıkça parol da almıyorum
Trapezunta biokadin ıhlamur ve zencefil içilebiliyor. Ben de grip geçirdim doktorum sadece bunları içebileceğimi söyledi. Daha önceden başka doktora gidiyordum o da ıhlamur zencefil demişti.
Glshozcn biokadin K.doğum doktoru günde 1-2 bardak içebilirsin dedi. Nane kekik adaçayı maydonoz çayları ödem atıcı çaylar önermiyorlar. Gebelikte tehlikeli.
Derya_gumus biokadin keske onlari yiyebilsem midemde normal degilki zaten gastrit reflum vardi hamilelikte tavan yapti asitli mandalina ve limonda malesef tuketemiyorum:(((
biokadin Derya_gumus cnm onlar bendede var ama mecburen tüketmek gerek reflü dibini yaşıyorum inan ama mecbur bebeğin bağışıklığı senin bu meyvelerden ancak toplanır miden sonrasonda rennie Duo surup iç olmadı çünkü diğer türlü toplayamazsın kolay kolay
Trapezunta biokadin ben de doktor önermez demenize şaşırdım. Yeşilçay kirazsapı çayı gibi bağırsak çalıştıran ödem attıran bitki çayları olsa anlarım ama ıhlamur… 😨
biokadin Trapezunta ıhlamur çiçeği sıkıntı yaratan bir bitki ilk aylar ve son aylar tüketmek sakıncalı bende doktorun bu riske girmesine şaşırdım açıkçası yoksa ıhlamur diyince basit geliyor ama durum bu şekilde yani . Ben 2. Doç doktora gittim ikisi de önermedi birkisellerle hafif anpiyotikler bile bir değil açıkcası
Trapezunta biokadin aaa 😨 ben bilmiyordum. Benim gittiğim doktorlar da içilebileceğini söyledi içtim 😨