MUSU21 zynpgl ben acidan hic gozum biseyi gormedi beyaz lohusa takimi giyip bi poz bile cekilemedim yavrumla. O kadar kendi derdime dusmustum ki.. enerjiniz varsa ugrasmak icin yaptirin bence
zu98yb zynpgl Canım olsa da olur olmasa da olur diyen kesimdeyim ben 🤷♀️ ama doğum yapacağım hastanede doğum paketi içinde oda süsleme varmış ondan dolayı yapilacak sanırım. Doğumdan sonra çok agrım sızım olursa süslemeleri cok fark edebileceğimi sanmıyorum ama 🤣🤦🏼♀️
Dogukoo zynpgl aman kız boşver kime süsleyeceğiz cevren gelir mi bilmem ama ben annem kayınvalidem görcek diye masraf etmeyeceğim kendimi bildiğimden de çekim yaptıracak halim olmayacak o yüzden ona harcayacagım parayla yenidoğan cekimi yaptıracagım bebişime anı olsun 🤗😊
Avayaz @zynpgl bence çokta gerekli değil tabi kişinin isteğine bağlı durumunuz varsa ve istiyorsanız yapın ama durumunuz müsade etmiyorsa gereksiz masrafa girmeyin derim ben çocuğun başka ihtiyaçlarını alırsınız
zynpgl Avayaz bende böyle düşünüyorum. O yüzden yine sormak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için 🤗
zynpgl _edakrsu22 bende süslemek istemiyorum ama ilerde pişmanlık yaşar mıyım bilmiyorum. Ne kadar , ne için olacaksam orası da ayrı 🤭😂
zynpgl zu98yb ohhh mis gibi. Ben konuşmadım acaba var mıdır. Sormak gerek dediğiniz gibi. Teşekkürler 🤗🤗
zynpgl Dogukoo bende çekim istiyorum ve bende böyle düşünüyorum. Ailem gelse de ne olcak sanki? Beni görsünler, odayı mı🤭😂
Dogukoo zynpgl gözleri asla süsü püsü görmeyecek herkes bebege odaklanacak hatta niye masraf yaptın diyen aileler bile olur benim kayınvalidem öyle der mesela 😄😄 değmez boşver kafanı onunla yorma son haftalarında
iremst ben organizasyon tutmayı saçma buluyorum. Kız arkadaşım süsleyecek nişan zamanımdan kalma masa süslerim var :) Kızımın isimli kapı süsünü takacağız birde balon zinciri yapacağız. masaya da hediyelık ve ıkram cıkolata kolonyaları koyacağız tamamdır
cahillesohbetikestim zynpgl ben ilk doğumumda oğlumun yatağına sadece bir kurdele yapmıştım tülden onu taktım çok gerekli bulmuyorum öyle şeyleri.