Sevincceylan Elifinannesi97 lahana yaprağını suda kaynat sıcak ve göğsünü kaplayacak şekilde koy göğsüne yumuşatır ve daha iyi sağmana yardımcı olur
Sevincceylan Elifinannesi97 bide su cay filan biraz az iç sütün azalana kadar sıvı çabuk süt yapar çünki
Baymehal Elifinannesi97 ya yorulmuşsundur sütün çoğalmıştır bende öyle oluyordu ya üzülmüşsündür bazılarında geri tepebiliyor mesela bende 😅😅 süt fazlalığı yani canım sık sık emzir allah korusun bebek 2 saatte bir emiyor diyorsun o da az az sarılık olmasın bol bol emzirmeye çalış uyutma fazla süte alışsın 🤗❤️
Elifinannesi97 Opheliaaa 2 saatte bir emziriyorum uyuyor zaten uyurkende uyandirdigimda tutamiyor iki çekiyor yoruluyor
Elfsndkl Mastit olmuşsun canım banyoda sıcak suda ilk önce güzel bir yumuşar sonrada sağ dedim ben yoksa göğüslerini boşalmazsan devam eder bu sertlik ağrı
Elifinannesi97 Elfsndkl bir tane göğsum çok kötü oldu dgerinden bebisi zorda olsa emziriyorum sizin dediginizi yaptim süt sağma makinem yok o yüzden onu alacaz sonra umarım rahatlarim çok teşekkürler
Gahha Sıcak su torbası koydum ben birde çok sertti gögüslerim agrıdı ilk başta elimle tuttum sıktım masaj yaptım fazla sütü sagdım rahatladım
Elfsndkl Elifinannesi97 zorla uyandırıp emzirmem lazım canım onun kan şekeri susuyodur o yüzden uyur ne yap et uyandır sürekli emzir 10 güne kadar böyle devam et 10 günden sonra kendiliginden tutuyo zaten bu şikayetlerinde ortadan kalkar göğsünü sağ şiringayla azar azar vermeye çalış
68selda06 Elifinannesi97 benim de olmustu doğumdan sonra usume terleme gogsum şişti falan benim cahilliğime denk gelip sütü laobaya sıkmıstım şimdi coook pişmanım ama kimsede demedi sütünü pis yere sıkma diye
Baymehal Elifinannesi97 bunun hakkında fikrim yok googldan araştırabilirsin ama emzirmek sarılığı önlüyor