gunes_fgk Sezaryen olduktan ne kadar süre sonra yürüdünüz, neler yaptınız? Çok ağrım ve gazım var 9 saat kadar oldu henüz yürümedim hiç.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
elf_06 gunes_fgk Sabah 11 gibi spinal sezeryan oldum uyuşukluk geçince yürüdüm akşam üzeri yürüyebiliyordum artık tek başıma ağrılar da yürüyünce azalıyor
uraz_ve_annesi- gunes_fgk 6 saat sonra yürüdüm ben sizi niye bu kadar beklemişler ki yürüyüp gaz çıkarmadan yemek vermiyorlar normalde
Mlktnc gunes_fgk öğlen sezeryan oldum akşamına yürüttüler. İlk yürüyüş biraz zor oluyor ama ağrıların geçmesi için bol bol yürümek lazımmış 🤷
_tulayb26 gunes_fgk kimseden fayda yoktu benim doğumumda sezaryen oldum akşam 8 gibi gece 2-3 gibi yürüdüm yanlış hatırlamıyorsam ve tek başıma her saat başı yürüdüm biraz baş dönmesi oldu ama hiç takılmadan yürüdüm ağrı falan öyle çıktı gazın için meyve suyu falan iç çıkar eşim çok düşünceli bir küçük paket almıştı ben zar zor çıkartmaya çalıştım sonra da çıkarttım dedim 😂 Allah analı babalı büyütsün kuzum geçmişler olsun sana da
gunes_fgk @uraz_ve_annesi- yemek verdiler hemen doğum sonrası çünkü çok uzun süre aç ve susuz bırakıldım. Yürümeyi şuan bu saate yapıyorum
gunes_fgk @_tulayb26 Çok teşekkür ederim 😇 maşallah dayanıklı hatunmuşsunuz. Yürümek iyi geldi henüz gaz çıkaramadım peki karnımın üst kısmını hafifçe ovsam sorun olur mu?
rabia333 Öğleden sonra 4 gibi sezaryen oldum gece 11 de yürümüştüm galiba . İlk kalkış evet ağrılı ama Allah kolaylığını veriyor ve en önemlisi bol bol yürümek. Ne kadar yürürsen o kadar iyi olursun.
gunes_fgk @rabia333 Yürüdükçe ağrılar azalıyor fakat gaz problemini çözebilmiş değilim daha doğrusu baskıdan çıkartamıyorum
Nazlimom gunes_fgk bolca yürüyüş yaptim ben hastanede saat başı bebeğimi emzirdikçe sizde klkıp bolca yürüyün yoksa geç iyileşirsiniz 1 hFtada ayaklandım bende bolca kayısı hoşafı içtim gaz ve kabızlık icin
rabia333 @gunes_fgk kayısı kompostosu meyve suyu falan iç istersen ben bol bol içtim bağırsakları çalıştırıyor
Nazcan9244 gunes_fgk en başta elinden geldiğince yürümeye calis ne kadar yurursen okadar o gaz sorunundan kurtulursun ve ağrın biraz daha azalır ayrıca hoşaf tüket ki gazını rahat cikartabilesin