Milenaa Merhaba kızlar benim de eşimin de sigortası yok sigortasız ım devlet hastanesinde sigortam olmadan doğum yapabilir miyim bilgisi olan var mı
Opheliaaa Milenaa Hamilelere sağlık sigortası yapıyormuş devlet. Sağlık ocağında hamilelik kaydınız yapıldıktan sonra sigortanız da olmuş oluyor.
Kiwi12 Milenaa evet yapabilirsin sorun yasamazsin benimde doğum yaptığı da sigortam yoktu devlet hmailelere sigorta yapıyor
Milenaa Opheliaaa teşekkürr ederim kaydım var sanırım sağlık ocağından aramışlardı kendileri gebelik nasıl gidiyor diye
Tubatgn Milenaa devlet takipli olacaksın ya kayıt açılırken demen lazım o şekilde açarlarsa her şey ücretsiz olur
Mel05 Tubatgn birsey sormak osdedim. Bugun vitamin takviyesi icin dr rezete yazdirdi. Qile hekiminden onaylatim. Ama ezanede baya yuksek katki payi almis. Siz bedava oluyor deyince recete icinde gecerlimi? Bu arada calisanim sgkliyim normal.
Mel05 Tubatgn bunu bubarada saglik ocagndami yoksa hasdanedemi actiriliyor? Bur arkadas daha sorduda.
Tubatgn Mel05 hayır ilaçları devlet karşılamaz çalışan olduğun için belli bir miktarı senden alınır. Ayrıca vitamin yazdı ise zaten onların ücreti neyse direk onu verirsin. Bu benim söylediğim hastanede geçerli.
glsh25 Bende sigortasızım analık hakkından yararlanıyorum hastanede ama ilaçta geçerli olmadı bugün doktor kan ilacı yazmıştı bilgisi olan varmı
Tubatgn Mel05 örnek veriyorum ilaç 120 TL sen çalışan sgklı olduğun için 25 30a alıyorsun bu normal olan