1fatime_2003 Prensesannesimom bizde de 40 gun kaldı oğlusumla kovusmaya sağ salim alalım kucağimıza İnsallah🙏
Son-ali295 Prensesannesimom bizim kızın 38 günü kaldı umarım daha erken gelir beklemek çok zoruma gidiyor heyecan yüksek 🤗🤗
11mom01 Bebis_annesi51 ayy evet çok heyecanlıyım ilk cocuğum olacak sabırsızım bakalım hangi gün doğacak 🥰 haberleşelim 🤭🤭
Azra41 Prensesannesimom Oyyy son 51 🥺 her geçen gün daha da heyecanlanıyorum ilk dogumum olucak bide 🥹 kızıma burdan seslenmek istiyorum Onu çok seviyorum ❤️ sakın acele etme annem olur mu zamanında gel 🥹😘
11mom01 Azra41 inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişleri 😇 nasıl tatlı bir sesleniş 🌺
Azra41 11mom01 Oy kuzum inşallah 🤲 öyle çok istiyorum ki zamanında ve sağlıklı şekilde gelsin Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah 🤲🥹
Blossoomm Prensesannesimom 25 gün kaldı diyor uygulama sağlıkla alalım kucağımıza inşAllah çok heycanlı😍🥰🤰
3prens1prensesmom Prensesannesimom uygulamaya göre 38 ama 10 gün sonra dogum tarihimiz belirlenecek 😇
Nare09 Prensesannesimom uygulamaya göre son 12 ama zorunlu sezaryen olacağım için son 2 :) dualarınızı beklerim🤲🏽🤍
N_e_s_e Prensesannesimom ahahha sabaha karşı doğurdum canım hayırlısıyla kavustum kızıma 🤭🤭 meğer onu yazarken sancım varmış